Мультиварка Moulinex MK705134

Код товару: 1149060
Немає в наявності
  • Інформація по MOULINEX MK705134
  • Виробник: MOULINEX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: MK705134
  • Вага: 4.491 кг.
  • Габарити: 32x27x41 см.
  • Короткий опис:

    мультиварка, Тип нагріву - ТЕН-нагрів, 750 Вт, об'єм чаші - 5 л, тип внутрішнього покриття - керамічне, дисплей - так, кількість програм - 9, управління - електронне, габарити - 408 х 316 х 270 мм, вага - 3.72 кг, червоний, білий

Опис MOULINEX MK705134

Moulinex MK705134

Дизайн мультиварки здатний освіжити будь-яку кухню. Поєднання червоного і білого пластику виглядає яскраво і цікаво. Дзеркальна поверхня кнопки відкривання приладу гармонійно доповнює осучаснений дизайн пристрою.

Керамічна чаша

П'ятилітрова чаші з надлишком вистачить на сім'ю з 3-5 чоловік. Мультиварка Moulinex – це мінімум зусиль з боку господині. Більшість страв готується за схемою: вставка чаші з продуктами в прилад, вибір одного або двох пунктів меню, отримання готової їжі після вимкнення. Якщо ставите суп, кладіть м'ясо разом з овочами, і все дійде до потрібної кондиції.

  • довговічна;
  • легко відмивається після смаження, готування плову та інших страв;
  • абсолютно нешкідливо для здоров'я;
  • поділу, нанесені на внутрішній поверхні, дозволяють бачити об'єм завантаження
Управління мультиваркою

Для керування є 7 кнопок: підігрів/скасування, жарка, відстрочка старту/таймер, меню, увімкнення, плюс/мінус час. Дев'ять програм готування розписані на лицьовій стороні корпусу. За допомогою кнопки «Меню» можна вибрати відповідне блюдо. Потім потрібно залишити час за замовчуванням або відкоригувати його в більшу або меншу сторону. Вибір користувача відображається на дисплеї.

Переваги

Завдяки продуманій технології і рівномірному прогріванню продуктів навіть посередній кулінар готує дуже вкусно.Еще одна корисна функція – режим підігріву, на нього мультиварка автоматично перемикається після закінчення программи.Мощность – потужність 750 Вт. Це оптимальний варіант для готування, тен не споживає зайвої електроенергіі.Качественная сборка.Бренд відомого виробника – гарантія довговічності прібора.Простота догляду. Через верхню частину мультиварки в процесі приготування їжі виходить пар. Тому раз на кілька тижнів потрібно проводити ревізію кришки: витягувати деталі і очищати їх від забруднень. В цьому немає нічого складного. Ілюстрований опис процедури мається на інструкції.
У комплекті є контейнер для готування на пару – корисний аксесуар для людей, які потребують дієтичного живлення. Також після розпакування ви виявите пластмасові ополоники для рису і супу. Бажано уникати контакту залізних поварешек і металевих скребків з керамікою чаші. Так вона прослужить довше.

Характеристики MOULINEX MK705134

Виробник Moulinex
Модель MK705134
Артикул MK705134
Тип мультиварка
Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 750 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття керамічне
Дисплей так
Мова меню український
Сумісні чаші XA101032
Функції пароварка
підтримання температури
відстрочка старту (таймер)
Особливості знімний паровий клапан
технологія Fuzzy Logic
ложка
мірний стакан
Додаткові можливості попереднє відключення функції автоподогрева
Кількість програм 9
Управління електронне
Типи програм йогурт
рис
плов
тушкування
варіння на пару
жарка
розігрів
каша
суп
випічка
Ручні настройки вага
Матеріал корпуса пластик
метал
Габарити 408 х 316 х 270 мм
Вага 3.72 кг
Колір червоний
білий