Мультиварка Ninja OP300EU

Код товару: 1150026
Під замовлення
12268 Грн
  • Інформація по Ninja OP300EU
  • Виробник: Ninja
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 25 міс.
  • Модель: OP300EU
  • Вага: 14 кг.
  • Габарити: 55x40x40 см.
  • Короткий опис:

    мультиварка - скороварка, Тип нагріву - ТЕН-нагрів, 1460 Вт, об'єм чаші - 6 л, тип внутрішнього покриття - керамічне, дисплей - так, кількість програм - 7, Керування - електронне, габарити - 395 х 545 х 400 мм, вага - 11 кг, чорний

Опис Ninja OP300EU

Багатофункційна мультиварка-скороварка Ninja® Foodi® 6 л Crisps™ and Air Fries дасть вам у рази скоротити час приготування улюблених страв.

Для мультиварки-скороварки Ninja® Foodi® немає нічого неможливого — вона з легкістю приготує як звичну страву, так і незвичайний делікатес. Ви без особливих зусиль зможете зварити суп або пюре, обсмажити м'ясо, запекти курячу грудку або спекти пиріг, водночас не потрібно бути весь час на кухні, досить задати режим і температуру, і вільно робити свої справи.

Використовуючи основну кришку Ninja® Foodi® ваші страви матимуть надзвичайний смак і аромат, від смачних супів до соковитого біфштекса.

Кошик Cook&Crisp™ має повітряний потік всередині, що дасть вам в одну мить перетворити цілу заморожену курку на страву з хрусткою скоринкою. Ця посудина має керамічне й антипригарне покриття, тому легко очищається. Не містить PTFE і PFOA.

Кришка з технологією Crisping дає змогу смажити, запікати або випікати улюблені делікатеси та створювати апетитну скоринку з урахуванням ваших смаків.

Ninja® Foodi® 6 л Crisps™ and Air Fries буде підтримувати страву теплою і смачною, скільки вам потрібно. Досить встановити потрібний час.

З режимом TenderCrisp™ ваша їжа буде ніжною всередині та хрусткою зовні. Для цього спочатку виберіть режим швидкого готування, потім змініть основну кришку на додаток до технології crisping і ваша страва матиме апетитну золотисту текстуру.

Керамічне антипригарне покриття ємностей неабияк полегшує процес очищення, вам досить промити чашу під водою з використанням мийного засобу.

Характеристики Ninja OP300EU

Тип мультиварка - скороварка
Керування електронне
Ручні налаштування час
Матеріал корпусу пластик
Регулювання температури приготування (Мультикухар) 40-260 °C з кроком 10 °С
Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 1460 Вт
Об'єм чаші 6 л
Тип внутрішнього покриття керамічне
Дисплей так
Мова меню англійська
Функції знімна зовнішня кришка
Особливості попереднє відключення функції автоподогрева
Кількість програм 7
Типи програм жарка
Габарити 395 х 545 х 400 мм
Вага 11 кг
Колір чорний