Мультиварка REDMOND RMC-IHM302

Код товару: 980165
Немає в наявності
  • Інформація по REDMOND RMC-IHM302
  • Виробник: REDMOND
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RMC-IHM302
  • Вага: 3.6 кг.
  • Короткий опис:

    мультиварка, Тип нагріву - індукційний нагрів, 1250 Вт, об'єм чаші - 4 л, тип внутрішнього покриття - антипригарне, дисплей - так, кількість програм - 11, управління - сенсорне, габарити - 350 × 270 × 260 мм, вага - 4.7 кг, чорний, нержавіюча сталь

Опис REDMOND RMC-IHM302

Багатофункціональне мультиваріння REDMOND RMC-IHM302 дозволить скоротити час приготування звичних блюд. Тепер ви зможете значно швидше зварити суп або кашу, посмажити котлети, запекти буженину або випекти пиріг.
Швидко, смачно і корисно
Перш ніж почати готувати, звичайній мультиварці необхідно нагріти спочатку ТЭН, і тільки після - чашу. Індукційна мультивака працює за іншим принципом. У корпус пристрою вбудований індуктор, який створює електромагнітне поле. Чаша, виготовлена із спеціального сплаву, практично вмить розігрівається під впливом індукційного поля.
Завдяки відсутності фази розігрівання і охолодження мультиварка починає готувати відразу після включення програми. Крім того, індукційний нагрів дозволяє максимально точно підтримувати температурний режим і рівномірно прогрівати блюдо.
Скорочення часу термічної обробки також сприяє збереженню корисних речовин і вітамінів в продуктах.
11 автоматичних програм
Модель RMC-IHM302 оснащена автоматичними програмами, за допомогою яких ви швидко і легко приготуєте безліч різних блюд. Щоб побалувати себе і свою сім"ю ароматним пловом, соковитим біфштексом, домашнім хлібом або сиром, варенням з лісових ягід або святковим пирогом, просто викладіть підготовлені інгредієнти в чашу мультиваріння і натисніть кнопку. Коли програма завершиться, прилад відключиться або включить підігрівання, щоб зберегти блюдо теплим.
МУЛЬТИКУХАР
У RMC-IHM302 передбачена програма МУЛЬТИКУХАР, використовуючи яку ви зможете встановити необхідні параметри для приготування блюд будь-якої складності. Можливості програми дозволяють задати температуру в діапазоні від 35 °C до 180 °C, і час - від 1 хвилини до 12 годин. В мультиварці у вас вийде ідеальний натуральний йогурт і чудові блюда су-вид, приготування яких вимагає тривалої підтримки низького температурного режиму.
МАСТЕРШЕФ Лайт
За допомогою функції МАСТЕРШЕФ Лайт ви зможете змінити параметри роботи програми прямо в процесі приготування. Вирішили випекти хліб з додаванням цільнозернового борошна, і він пропікається повільніше, ніж ви припускали? На будь-якому етапі ви зможете відрегулювати температуру або час приготування, і не витрачати час на пошук відповідної програми.
Антипригарне покриття
Завдяки багатошаровому антипригарному покриттю Daikin, в мультиварці RMC-IHM302 можна смажити м"ясо і овочі, готувати хліб і випічку, не змащуючи поверхню чаші олією. Продукти не пригорять і не прилипнуть, що забезпечить комфортне приготування і зробить догляд за приладом максимально простим. Після використання чашу досить промити під проточною водою з м"яким миючим засобом.

Характеристики REDMOND RMC-IHM302

Специфікації
Kitchen Appliance Type: Multicooker
Heater Type: Induction
Тип керування: Sensor Buttons
Bowl / Pan Coating: Non-stick Coating DAIKIN
Cooking Programs Quantity: 11 Automatic Programs
Automatic Cooking Programs: Multicook Rice/Grain Braising Soup Pilaf Milk Porridge Bakery Steam Bread Frying Express
Тип дисплея: LED
Heater Features: Cheese Cooking Cottage Cheese Cooking Fondue Cooking Sterilization Pasteurization of Liquid Products Baby Food Heating
Auto Heater up to: 12 година
Maximum Cooking Time: 12 година
Minimum Cooking Time: 1 хв
Cooking Protection System: Electric Shock Protection Class I
Додаткові функції камери: Masterchief LiteStart DelayControl Panel LockSound Signals Turn OffPre-disable Auto Heating
Set Includes: Basket for Steam Cooking Measuring Cup Ladle Flat Spoon
Аксесуари в комплекті: Кабель живлення Посібник користувача Service Booklet
Колір: Black/Metal
Тип упаковки: Коробка
Bowl Type
Bowl: 4 лx1
Габарити та вага
Глибина: 360 мм
Висота (мм): 260 мм
Ширина: 270 мм
Номінальна вага: 4.7 кілограм
Живлення
Вхідна напруга: AC 220-240 В
Вхідна частота: 50 герц
Nominal Output Power: 1250 Ват