Мультиварка Rotex REPC53-B

Код товару: 784903
Під замовлення
1823 Грн
  • Інформація по Rotex REPC53-B
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: REPC53-B
  • Вага: 4.5 кг.
  • Габарити: 33x32x32 см.
  • Короткий опис:

    мультиварка - скороварка, Тип нагріву - ТЕН-нагрів, 900 Вт, об'єм чаші - 5 л, тип внутрішнього покриття - антипригарне, дисплей - так, кількість програм - 10, Керування - електронне, довжина кабелю - 1.2 м, габарити - 335 х 310 х 310 мм, вага - 3.5 кг, чорний, нержавіюча сталь

Опис Rotex REPC53-B

Мультиварка Rotex REPC53-B має чашею на 5 л з подвійним протипригарним покриттям, за рахунок якого ви можете готувати страви з невеликим додаванням олії, що зробить вашу їжу більш здоровою, наділяється зрозумілою панеллю управління, яка має цифровий екран з підсвічуванням і кілька кнопок з інформативними написами. Майбутні власники зможуть скористатися великою кількістю програм приготування кулінарних хітів, а при потребі і налаштувати таймер.

Потужність цього пристрою дорівнює 900 Вт, чого цілком вистачить для реалізації повсякденних кулінарних завдань. Шнура живлення довжиною 1,2 м вистачить для преставлення мультиварки в зручне місце на стільниці. Для безпеки цього електроприладу виробником була передбачена захист від перегріву. Наявна кришка вилита з надійного безпечного пластику, пофарбована в чорний колір. Накривши нею мультиварку, ви зможете зберігати в ній продукти у своєму холодильнику. Сам корпус техніки зроблений з нержавійки.

Характеристики Rotex REPC53-B

Керування електронне
Матеріал корпусу пластик
Довжина кабелю 1.2 м
Тип мультиварка - скороварка
Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 900 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття антипригарне
Дисплей так
Мова меню українська
Сумісні чаші RIP5053-A
Функції знімна зовнішня кришка
Особливості знімний паровий клапан
Додаткові можливості знімний паровий клапан
Кількість програм 10
Типи програм тушкування
Також шукають недорогі
Габарити 335 х 310 х 310 мм
Вага 3.5 кг
Колір чорний