Мультиварка Russell Hobbs SOUS VIDE 25630-56

Код товару: 1024110
Немає в наявності
  • Інформація по Russell Hobbs SOUS VIDE 25630-56
  • Виробник: Russell Hobbs
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: SOUS VIDE 25630-56
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 45x42x27 см.
  • Короткий опис:

    мультиварка - повільноварка, Тип нагріву - ТЕН-нагрів, 350 Вт, об'єм чаші - 6.5 л, тип внутрішнього покриття - керамічне, дисплей - так, кількість програм - 3, Керування - електронне, габарити - 280 х 440 х 340 мм, вага - 6.5 кг, чорний

Опис Russell Hobbs SOUS VIDE 25630-56

Су-вид або повільноварка
Су-вид Russell Hobbs 25630-56 SOUS VIDE відноситься до класу повільноварок - пристроїв, які використовують у своїй діяльності відносно невисоку температуру, яка тривалий час впливає на інгредієнт, що знаходиться у вакуумі. Такий тип обробки давно звели в ранг корисної їжі, тому що переваги повільного варіння незаперечні, і головне - такий вплив дозволить зберегти максимум корисних речовин всередині їжі, а не втратити їх, піддаючи високій температурі.

Керамічне покриття чаші
Чаша представленої техніки має керамічне покриття. Такий шар чудовий як розподільник тепла - він рівномірно поширює його по поверхні ємності, що в результаті служить гарантом того, що їжа всередині не прилипне до чаші.

Наявність термощупа
Термощуп став якісним доповненням, яке забезпечує повний контроль над тим, що ви робите. Він має датчики, які фіксують безпосередньо температуру їжі, тому ви зможете розуміти, наскільки вона дійшла до необхідної кондиції. Використання термощупа дозволить втілити в життя найтонші процеси будь-якої рецептури.

Підтримка температури
Режим підтримки температури орієнтований на тривалу підтримку заданого температурного режиму з метою збереження їжі теплою. Це актуально, коли вдома гості, а у вас немає можливості і бажання розігрівати блюдо кілька разів.

Таймер відстрочки старту
Початок роботи не обов'язково має стартувати з моменту закладки складових. Ви можете використовувати відстрочку старту, яка дозволить вибрати час, коли су-виду потрібно буде прийти в дію.

Кришка, що знімається з вікном
Особливо зручною частиною конструкції стала кришка, яку можна повністю від'єднати. Вона має оглядове віконце, що полегшує контроль готування.

Характеристики Russell Hobbs SOUS VIDE 25630-56

Керування електронне
Ручні налаштування час
Матеріал корпусу метал
Регулювання температури приготування (Мультикухар) 38-91 °С,з кроком 1 °С
Тип мультиварка - повільноварка
Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 350 Вт
Об'єм чаші 6.5 л
Тип внутрішнього покриття керамічне
Дисплей так
Функції знімна зовнішня кришка
Додаткові можливості оглядове вікно
Кількість програм 3
Типи програм повільноварка
Габарити 280 х 440 х 340 мм
Вага 6.5 кг
Колір чорний