Мультиварка Tefal RK740532

Код товару: 1373884
Немає в наявності
  • Інформація по TEFAL RK740532
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RK740532
  • Вага: 5.26 кг.
  • Габарити: 48x37x29 см.
  • Короткий опис:

    мультиварка, Тип нагріву - ТЕН-нагрів, 750 Вт, об'єм чаші - 4 л, тип внутрішнього покриття - антипригарне, алюміній, дисплей - так, кількість програм - 37, Керування - електронне, габарити - 23 x 29.3 x 39.8 см, вага - 3.63 кг, фіолетовий, чорний

Опис TEFAL RK740532

Мультиварка TEFAL Spherical Bowl RK740532. Інноваційна технологія сферичної чаші забезпечує відмінну циркуляцію нагріву для оптимальної продуктивності приготування. Завдяки функції штучного інтелекту та високоякісному багатошаровій внутрішній чаші (товщина 2 мм із 6 шарами) вона забезпечує оптимальну продуктивність приготування, забезпечуючи автоматичне регулювання часу та температури приготування. Оснащена функцією автоматичного підтримання температури до 12 годин і функцією відкладеного старту для планування процесу приготування.

Легко готувати
Все, що потрібно - додати інгредієнти і включити. Мультиварка має інтуїтивно зрозуміле зручне меню та 37 автоматичних програм, включаючи ручний режим, який дозволяє встановити час приготування (5 хв – 9 годин) та температуру (40 – 160 ℃) для приготування улюблених страв. А з системою «Fuzzy logic» (унікальна інноваційна технологія – штучний інтелект), готувати стає ще простіше! Адже в процесі приготування мультиварка самостійно підбирає необхідну температуру та час приготування (для ідеального приготування кожного рецепту).

Максимум зручності
Після приготування мультиварка збереже вашу страву в теплому стані ще на 24 години. А з функцією відкладеного старту, ваш сніданок буде готовий, поки ви ще спите.

Ідеальний результат
Кругова циркуляція гарячого повітря всередині чаші дозволяє досягти ефекту приготування як у традиційній печі - страви більш насичені ароматом трав та спецій, а їхня текстура ідеальна. Рівномірне нагрівання забезпечує однорідність приготування їжі.

Міцна та надійна
Сферична внутрішня чаша 6 шарів з антипригарно-керамічним покриттям і ємністю 4 л., ідеально підходить для приготування їжі до 5 осіб.

Стильний дизайн
Завдяки компактним габаритам та стильному дизайну, мультиварка легко впишеться у будь-який інтер'єр та завершить стиль кухні.

Аксесуари
Для зручності приготування різних страв в комплект входять також парова корзина, лопатка, ложка, мірна склянка. А у випадку, коли хочеться побалувати себе чимось незвичайним, у комплект також входить книга з 50 різноманітними рецептами.

Характеристики TEFAL RK740532

Основні
Тип мультиварка
Потужність 750 Вт
Загальний об'єм 4 л
Управління кнопкове
Тип нагрівального елементу металевий ТЕН
Режими
Кількість програм 16 шт
Програми Тушкування
Йогурт
Мультикухар
Пароварка
Підтримка температури
Таймер відстрочки
Смаження
Cтрави Плов
Борщ
Юшка
Лосось
Сирна запіканка
Додаткові параметри
Особливості Можна мити в посудомийній машині
Функція автозбереження тепла
Внутрішня кришка
Сферична форма чаші для рівномірного приготування
Відкладений запуск
Багатошарова чаша (6 шарів)
Інтелектуальна система Fuzzy Logic
Intuitive LED Control Panel
37 режимів приготування
1D нагрівання
Дисплей ✔ РК
Додатково
Аксесуари Книга рецептів
Комплектація Контейнер-пароварка
Мірна склянка
Ложка
Лопатка
Гарантійний талон
Мультиварка
Інструкція
Фізичні
Діапазон робочих температур 40 -160
Безпека Антипригарне покриття чаші
Колір чорний
фіолетовий
Матеріал корзин алюміній
Мова меню українська