Магнітола Panasonic SC-UX100EE-K

Код товару: 808989
Немає в наявності
  • Інформація по PANASONIC SC-UX100EE-K
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: SC-UX100EE-K
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 35x35x35 см.
  • Короткий опис:

    Кількість каналів - 2.0, загальна вихідна потужність (RMS) - 300 Вт, інтерфейси - USB, Bluetooth, звукова система - стерео, радіо

Опис PANASONIC SC-UX100EE-K

Потужний, насичений і об'ємний звук
Аудіосистема потужністю 300 Вт c новою конструкцією колонки відтворює низькі частоти з великою кількістю відтінків і дозволяє отримати потужний і збалансований звук в цілому. У блоці колонки встановлені низькочастотний динамік 13 см і високочастотний динамік 5 см, які оптимізовані для використання в 2-смугових системах. А значно розширена передня частина блоку колонки робить звук більш спрямованим.

Простий і стильний дизайн
Аудіосистема UX100 має простий і стильний дизайн, що дозволяє розміщувати її в різних місцях. Підкреслення текстури поверхні окантовкою з матовим покриттям надає аудіосистеми простий і в той же час розкішний зовнішній вигляд. Базовий блок також має блакитну підсвітку, яка гармонійно доповнює навколишню обстановку.

Насолоджуйтесь музикою з найкращим звучанням
Завдяки локалізованим передустановок еквалайзера ви можете максимально збільшити задоволення від прослуховування композицій різних жанрів: рок, сальса та ін Режим "Футбол" дозволяє з великим задоволенням переглянути матч по телевізору. Ви можете вибрати відповідний звук для будь-якого випадку.

Насолоджуйтесь своєю колекцією музичних творів
DJ Jukebox відтворює пісні з USB-пристроїв в режимі Mix Play. Крім того, ви можете керувати списками відтворення та відтворювати запити через додаток Panasonic MAX Juke.

Характеристики PANASONIC SC-UX100EE-K

Радіо, сінк радіо
Кількість каналів 2.0
Загальна вихідна потужність (RMS) 300 Вт
Вбудований еквалайзер так
FM-тюнер так
Кількість встановлених станцій 30
Інтерфейси USB
Тип дисплея LED
Звукова система стерео
Живлення мережа 220 В
Колір чорний