М'яка іграшка Rainbocorns сюрприз B серія Fairycorn Princess (9281B)

Код товару: 1545563
Немає в наявності
  • Інформація по Rainbocorns 9281B
  • Виробник: Rainbocorns
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: сюрприз B серія Fairycorn Princess
  • Код виробника: 9281B
  • Короткий опис:

    Тип - іграшка-сюрприз, Вік - від 3 років, Стать - для хлопчиків, для дівчаток, матеріал виготовлення - полиэфирное волокно, розмір - 28 х 23 х 20 см (розмір пакування), Колір - різнокольоровий

Опис Rainbocorns сюрприз B серія Fairycorn Princess

Rainbocorns-B серія Fairycorn Princess – це не просто іграшки, це справжнє диво, яке приносить радість та подив кожній дитині. Ці м’які сюрпризи уособлюють мрії, створюючи унікальний світ, у якому кожен Fairycorn Princess має свою історію та характер.
Rainbocorns-B серія Fairycorn Princess – це справжній сюрприз у кожній коробці. Ваша дитина буде з нетерпінням чекати на момент розпакування і хвилюватися, який з чудових Fairycorn Princess ховається всередині. Цей елемент несподіванки робить гру ще більш захоплюючою та захоплюючою.
Кожен Rainbocorn-B створений з найніжніших і найприємніших на дотик матеріалів. Це дозволяє вашій дитині насолоджуватися обіймами та притискати свого м’якого друга, створюючи відчуття тепла та затишку. М’якість іграшки робить її ідеальним супутником для нічного сну.
Rainbocorns-B серія Fairycorn Princess пропонує різноманітність персонажів, який Fairycorn Princess буде наступним у колекції вашого малюка?
Усередині кожної коробки Rainbocorns-B на вас чекають маленькі сюрпризи та аксесуари, які додають веселощів та різноманітності в ігри вашої дитини:
Багаторазове яйце – 1 шт
крила – 1 шт
гумки для крил
Фея Boo-Boocorn – 1 шт
сюрприз “Розкрий серце” – 1 шт
яйце Boo-Boocorn-1 шт
Браслет – 1 шт
Намисто
Брелок – 1 шт
наклейки – 12 шт
чарівна паличка – 1 шт
плюшева принцеса – 1 шт
тіара бандо – 1 шт
діадема – 1 шт
карта колекціонера
Rainbocorns-B серія Fairycorn Princess сприяє розвитку творчого мислення та фантазії. Діти можуть вигадувати власні історії та пригоди, граючи з цими м’якими друзями, розкриваючи перед собою чарівний світ фантазії.
Подаруйте диво та здивування своєму малюкові з Rainbocorns-B серією Fairycorn Princess.

Характеристики Rainbocorns сюрприз B серія Fairycorn Princess

Тип іграшка-сюрприз
Вік від 3 років
Стать для хлопчиків
Музичний супровід без музикального супроводу
Матеріал виготовлення полиэфирное волокно
Розмір 28 х 23 х 20 см (розмір пакування)
Колір різнокольоровий