М'яка іграшка Rainbocorns сюрприз G серія 2 Kittycorn Surprise (9279G)

Код товару: 1545573
Під замовлення
847 Грн
  • Інформація по Rainbocorns 9279G
  • Виробник: Rainbocorns
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: сюрприз G серія 2 Kittycorn Surprise
  • Код виробника: 9279G
  • Короткий опис:

    Тип - іграшка-сюрприз, Вік - від 3 років, Стать - для хлопчиків, для дівчаток, матеріал виготовлення - полиэфирное волокно, розмір - 20 см, Колір - різнокольоровий

Опис Rainbocorns сюрприз G серія 2 Kittycorn Surprise

Rainbocorn-G Kittycorn Surprise – це не просто іграшка, це магічний досвід, який привнесе в дитяче життя частинку чаклунства. Поєднуючи ніжність м’якого плюшу і хвилювання відкриття сюрпризу, ця іграшка стане справжнім скарбом у вашій колекції.
Кожна м’яка іграшка-сюрприз Rainbocorn-G Kittycorn Surprise приховує непередбачуваність і здивування. Відкриваючи упаковку, ви ніколи не знаєте, яка чарівна істота ви виявите усередині. Милі вушка, пухнасте хутро та яскраві кольори надають цим іграшкам особливої привабливості.
Але найдивовижніше в Rainbocorn-G Kittycorn Surprise – це їх унікальні функції та здібності. Нехай вашу уяву вразять пишні крила, пастельні відтінки або магічні фокуси, які пропонує кожна Rainbocorn-G Kittycorn Surprise.
У наборі:
М’яка іграшка
яйце Boo-BooCorns з маленьким кошеням
слайм
наклейки
брошура колекціонера.
Ці м’які іграшки-сюрпризи Rainbocorn-G Kittycorn Surprise також є ідеальним подарунком для дітей різного віку. Вони стимулюють творче мислення, розвивають уміння грати разом та допомагають створити чарівну атмосферу в дитячій кімнаті.

Характеристики Rainbocorns сюрприз G серія 2 Kittycorn Surprise

Тип іграшка-сюрприз
Вік від 3 років
Стать для хлопчиків
Музичний супровід без музикального супроводу
Матеріал виготовлення полиэфирное волокно
Розмір 20 см
Колір різнокольоровий