М'яка іграшка Snackle сюрприз L2 серія 2 Mini Brands (77510L2)

Код товару: 1583885
Під замовлення
866 Грн
  • Інформація по Snackle 77510L2
  • Виробник: Snackle
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: сюрприз L2 серія 2 Mini Brands
  • Код виробника: 77510L2
  • Короткий опис:

    Тип - іграшка-сюрприз, Вік - від 3 років, Стать - для хлопчиків, для дівчаток, матеріал виготовлення - комбіновані матеріали, розмір - 11.5 х 11.5 х 11.5 см, Колір - різнокольоровий

Опис Snackle сюрприз L2 серія 2 Mini Brands

Ласкаво просимо до чарівного світу дитячих м’яких іграшок-сюрпризів Snackle Mini Brands, де кожна упаковка – це порція веселощів та радості! Сьогодні ми представляємо вам чарівну Корову з льодяниками – унікальну м’яку іграшку, яка обіцяє стати найкращим другом вашого малюка.
Цей милий та добрий персонаж стане надійним компаньйоном у ігрових пригодах вашої дитини. М’яке плюшеве тіло та забавний дизайн Корови відразу ж завоюють серце маленького власника. А всередині кожної упаковки на вас чекає чудовий сюрприз – льодяники, які додадуть у гру солодкий смак задоволення.
М’яка іграшка-сюрприз Snackle Mini Brands пропонує не тільки захоплюючу гру, а й веселе перекушування. Корова з льодяниками – це унікальна комбінація м’якості іграшки та солодощі смаку, яка обов’язково сподобається вашому малюку.
Приєднайтесь до веселощів та фантазії з Коровою з льодяниками від Snackle Mini Brands! Цей чарівний персонаж обіцяє принести вашій дитині чимало задоволення та радості. Не пропустіть шанс зробити день вашого малюка незабутнім.

Характеристики Snackle сюрприз L2 серія 2 Mini Brands

Тип іграшка-сюрприз
Вік від 3 років
Стать для хлопчиків
Музичний супровід без музикального супроводу
Матеріал виготовлення комбіновані матеріали
Розмір 11.5 х 11.5 х 11.5 см
Колір різнокольоровий