М'яка іграшка Tigres Їжачок-малючок (ЇЖ-0003)

Код товару: 1593198
Під замовлення
238 Грн
  • Інформація по Tigres ЇЖ-0003
  • Виробник: Tigres
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Їжачок-малючок
  • Код виробника: ЇЖ-0003
  • Короткий опис:

    Тип - їжачок, матеріал виготовлення - плюш, розмір - 24 см, Колір - сірий

Опис Tigres Їжачок-малючок

Маленька м'яка іграшка Їжачок-малюк — маленьке джерело великого позитиву та радості. Його ніжна усмішка викличе захват у будь-якої дитини. Такого їжачка хочеться обіймати, гратися з ним, брати із собою в ліжечко.

Їжачок прекрасно підходить як подарунок як для малюка, так і для коханої людини на День Валентина, день народження, 8 березня й не тільки. В одному з варіантів він прикрашений сердечком червоного кольору з написом "I love you", що робить його прекрасним їжачком-валентинкою. Але ви також можете вибрати варіант, де замість сердечка — жовтий листочок.

Це маленьке добродушне чудо буде залишатися так само гарним і не втратить свою форму — завдяки якісному та екологічному силіконовому наповнювачу. Маленька м'яка іграшка Їжачок-малюк не містить шкідливих барвників!

Іграшки Тигрес мають надзвичайну здатність викликати особливу ніжність і позитивні емоції навіть у тих, хто просто дивиться на них. Вони виготовлені з м'яких натуральних тканин і набиті спеціальним матеріалом. Усі матеріали, використовувані у виробництві іграшок Тигрес, вирізняються високою якістю та їх протестували відомі лабораторії Європи; застосовувані фарби абсолютно безпечні.

Розмір іграшки: 15 х 24 х 12 см.

Характеристики Tigres Їжачок-малючок

Тип їжачок
Вік від 3 років
Стать для хлопчиків
Музичний супровід без музикального супроводу
Матеріал виготовлення плюш
Розмір 24 см
Колір сірий