М`яка іграшка Soft Toy Песик 31см (THT570)

Код товару: 855464
Немає в наявності
  • Інформація по Soft Toy THT570
  • Виробник: Soft Toy
  • Країна-виробник: Китай
  • Код виробника: THT570
  • Вага: 0.25 кг.
  • Габарити: 12x30x12 см.
  • Короткий опис:

    Мягкая игрушка Soft Toy Собачка 31см (THT570)

Опис М`яка іграшка Soft Toy Песик 31см (THT570)

М"яка іграшка у вигляді доброзичливої собачки. Як і вся продукція Soft Toy, виріб відрізняється безпечними матеріалами, якісним пошивом і стильним дизайном. Собачка сподобається і дорослим, і дітям. Цуценя з симпатичною мордашкою, щирими поглядом і посмішкою. Іграшка виготовлена з якісних матеріалів. Зовні - м"який, приємний на дотик текстиль, всередині - безпечний наповнювач, в окремих частинах - кульки. Іграшка підходить як для хлопчиків, так і для дівчаток. Розмір іграшки: 31х15 см.

Собачка коричневого забарвлення. Сам виріб дуже приємний на дотик; його так і хочеться обійняти. Дитина буде охоче гратися з собачкою. А ще з нею можна засипати і прокидатися. Іграшку можна взяти в дорогу: з таким другом дитина точно не занудьгує в авто, поїзді або іншому транспорті. Особливість іграшки - червоний в"язаний светр, в який одягнений собачка.

Користь м"яких іграшок
М"які плюшеві іграшки неабияк корисні для загального розвитку дитини як особистості. Такі друзі сприяють соціалізації, поліпшенню комунікативних навичок. Відтворюючи з плюшевими персонажами сюжетні ігри, вигадані історії, діти будуть розвивати образне, аналітичне мислення, засвоювати причинно-наслідковий зв"язок. Особливість іграшки в тому, що всередині лапок є дрібні кульки. Торкаючись до них, діти пізнаватимуть нові тактильні відчуття, покращуватимуть дрібну моторику.

Характеристики М`яка іграшка Soft Toy Песик 31см (THT570)

Основне
Тип м'яка іграшка
Вік дитини 3+
Додатково
Особливості безпечний наповнювач
Фізичні характеристики
Колір червоний
коричневий
Розмір 31 см
Матеріал плюш
текстиль