Мишка 2E Gaming HyperDrive Lite RGB Black (2E-MGHDL-BK) USB

Код товару: 1249926
Є в наявності
1051 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1051грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по 2E 2E-MGHDL-BK
  • Виробник: 2E
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 2E-MGHDL-BK
  • Вага: 0.24 кг.
  • Габарити: 6x14x14 см.
  • Короткий опис:

    Мышь 2E Gaming HyperDrive Lite RGB Black (2E-MGHDL-BK) USB

Опис Мишка 2E Gaming HyperDrive Lite RGB Black (2E-MGHDL-BK) USB

Миша 2E Gaming HyperDrive Lite – це адаптивний дизайн, симетрична форма та регульована вага для виконання різних завдань. Надшвидкі основні перемикачі Black mamba бренду Kailh з ресурсом 80 млн натискань, глайди з чистого PTFE та невідчутний кабель із паракорду забезпечують максимальний комфорт у роботі та іграх. Потужне фірмове програмне забезпечення миші 2E Gaming HyperDrive Lite розширює можливості тонкого налаштування всіх ключових функцій.

Продуманий «гризун»
Стильна 2E Gaming HyperDrive Lite має симетричний корпус та зібрана з якісних матеріалів. Модель призначена для хвату як правою, так і лівою рукою. Щоб змінити «ігрову» руку, в комплекті передбачені заглушки. З таким зручним маніпулятором рука ніколи не втомиться під час багатогодинних рейдів чи подорожей підземеллями.

Інструмент влади та сили геймера
Однією з переваг моделі 2E Gaming HyperDrive Lite є найпродуктивніший точний сенсор PixArt 3327 з 6-ма значеннями рівня чутливості, що настроюються, від 200 до 12 000 DPI по двох осях, що забезпечує чітке позиціонування на будь-якій поверхні. Частоту опитування мишки легко налаштувати на чотири кроки: 125-250-500-1000 Гц, завдяки чому затримка майже не відчуватиметься, а миша стане віртуальною рукою гравця.

Максимальна готовність
У світі орків і ельфів, вампірів і перевертнів, гномів та інших фентезійних істот завжди потрібно залишатися напоготові і бути готовим до битви. Це можливо, якщо в арсеналі є 2E Gaming HyperDrive Lite, оснащена швидкими основними перемикачами Black mamba бренду Kailh з ресурсом 80 млн натискань. У цього маніпулятора глайди виконані з чистого PTFE-матеріалу з низьким коефіцієнтом тертя та забезпечать легке ковзання та максимальну чуйність миші. Якщо оригінальні зносяться, в комплекті будуть змінні глайди.
Між основними кнопками розташоване широке колесо скролінгу. Скролінг м'яко ходить, а його позиції ледь уловимі при обертанні. Виробник обрав енкодер F-SWITCH для вирішення завдань високої складності під час швидких стратегій та інших ігор.
"Гризун" 2E Gaming HyperDrive Lite має "хвіст" - гнучкий кастомний кабель. Він виготовлений з паракорду, легкого та при цьому міцного матеріалу, який при необхідності легко складається.

Тактильність та магія спецефектів
У комплекті є дві знімні панелі – гладка та перфорована. Першу оцінять шанувальники класики – приємна тактильно і менш схильна до забруднення слідами пальців. Перфорована сподобається любителям всього неординарного - підсвічування виглядає з нею ефектно. Але перфорація – це непросто дизайнерський прийом. Крім декоративної функції, вона знижує вагу, покращує вентиляцію долоні та хват. Підсвічування в 2E Gaming HyperDrive Lite реалізовано акуратно і має 10 сценаріїв та величезну кількість кольорів та відтінків.

Універсальний боєць
Якщо користувач не зациклений на одній грі, часто змінює їх, знищуючи ворогів зі снайперської гвинтівки, то керуючи власним військом – 2E Gaming HyperDrive Lite покаже гідний рівень у будь-якій з них. У разі потреби мишка допоможе у роботі чи навчанні – досить невеликого апгрейду.

Налаштуйте під себе
Завдяки потужному та простому у використанні фірмовому ПЗ можна швидко змінити налаштування параметрів DPI, частоти опитування, RGB-підсвічування, призначення кнопок та запису макросів і гравець готовий відреагувати на будь-який несподіваний напад. 2E Gaming HyperDrive Lite сумісна з Windows 10/7 та старішими версіями, Linux, MacOS.

Характеристики Мишка 2E Gaming HyperDrive Lite RGB Black (2E-MGHDL-BK) USB

Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора PixArt3327
Довжина проводу 1.8 м
DPI 1200 dpi
200 - 12000
Додатково
Особливості Підсвічування
Тефлонові ніжки
80 млн натискань
Енкодер колеса прокручування F-SWITCH
Прискорення 30G
Швидкість роботи 220 дюймів/с
Частота передачі 125 Гц /500/1000 Гц
Частота сканування 8000 FPS
Сумісність Windows
macOS
Linux
Комплектація мишка
додаткові PTFE-глайди
заглушки для бічних кнопок
комплект вантажів
змінні панелі
Фізичні
Колір чорний
Вага 75 г - 100 г
Габарити ( ВxШxГ ) 124.5 х 64 х 42