Мишка 3DConnexion SpaceMouse Pro Wireless (3DX-700075)

Код товару: 1547234
Під замовлення
19183 Грн
  • Інформація по 3DConnexion 3DX-700075
  • Виробник: 3DConnexion
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SpaceMouse Pro Wireless
  • Код виробника: 3DX-700075
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 26x19x10 см.
  • Короткий опис:

    Оригінальний дизайн, бездротове, USB адаптер 2.4 ГГц, оптичний, н. д., акумулятор

Опис 3DConnexion SpaceMouse Pro Wireless

SpaceMouse® Pro Wireless

СТВОРЕНО для чудового ІНЖЕНЕРНОЇ РОБОТИ

Сучасна робоча станція САПР стає все більш мобільною. SpaceMouse Pro Wireless пропонує професіоналам САПР передову ергономіку, міць і індивідуальну настройку SpaceMouse Pro в форматі, спеціально призначеному для інженерів, архітекторів або дизайнерів, які перебувають в русі. SpaceMouse Pro Wireless - це маленький, високопродуктивний універсальний приймач, USB-концентратор і стильний дорожній чохол, де б ви не знаходилися.

Бездоганна навігація в 3D інженерному проектуванні

Підключайтеся до проектів, як ніколи раніше, з контролером 3Dconnexion 6-ступенів свободи (6DoF). Легко взаємодійте з 3D-кресленнями і середовищами, акуратно штовхаючи, витягаючи, повертаючи або нахиляючи джоустік. Це звільняє вашу другу руку для одночасного використання стандартної миші для легкого вибору, створення і редагування моделей. Це просто, інтуїтивно зрозуміло і пропонує глибоку тактильний зв'язок між професіоналами САПР і їх роботою.

SpaceMouse Pro підтримує всі провідні в галузі додатки САПР і 3D.

Свобода використання бездротових мереж

SpaceMouse Pro Wireless забезпечує підключення в реальному часі до вашого 3D-контенту за допомогою бездротової технології 2,4 ГГц. Використовуючи універсальний приймач 3Dconnexion, професіонали САПР можуть розраховувати на надійність реагування проводового продукту.

SpaceMouse Pro Wireless завжди доступний в будь-якому місці і в будь-який час, коли потрібно до двох місяців використання, а потім потрібно зарядка * і стильний чехол.чехол.

Покращена ергономіка і ефективність

на вашому робочому місці САПР

Коли миша інтенсивно використовується з повторюваними рухами, це може привести до болю і функціональних порушень, також відомим як синдром RSI або «Синдром хронічного розтягування сухожиль».

Робота двома руками - з тривимірною мишею в лівій руці і звичайної мишею в правій руці - допомагає запобігти ці симптоми, роблячи робочий процес САПР значно більш ефективним і здоровим

Професійне виконання на кінчиках ваших пальців

Professional Performance

SpaceMouse Pro Wireless автоматично розпізнає середу і призначає відповідні команди чотирьох великих інтелектуальних функціональних клавіш, допомагаючи фахівцям САПР працювати розумніше, а не старанніше.

Екранне меню забезпечує зручний візуальне нагадування про командах, призначених інтелектуальним функціональних клавіш на екрані комп'ютера, допомагаючи зберігати фокусування.

Змініть свої специфікації, в ергономічному комфорті

SpaceMouse Pro Бездротові модифікатори клавіатури забезпечують легкий доступ до функцій Control, Shift, Alt, Esc, економлячи час за рахунок скорочення руху рук на клавіатурі.

Повнорозмірний упор для рук з м'яким покриттям забезпечує максимальний комфорт і оптимальне положення рук, дозволяючи легко і просто утримувати кришку контролера.

Клавіші швидкого перегляду: Кожен кут покритий

QuickView-Keys

SpaceMouse Pro Wireless надає чотири клавіші QuickView для доступу до декількох уявленням, що спрощує виявлення помилок, пошук альтернатив і більш ефективне представлення роботи.

Кнопка повороту відключає осі обертання, забезпечуючи одночасну навігацію з панорамированием і масштабуванням в робочих режимах, таких як малювання ескізів.

Характеристики 3DConnexion SpaceMouse Pro Wireless

Тип Оригінальний дизайн
Підключення бездротове
Інтерфейс підключення USB адаптер 2.4 ГГц
Тип датчика оптичний
Роздільна здатність (max) н. д.
Особливості програмовані кнопки
Живлення акумулятор
Колір чорний
Також миша бездротова