Мишка A4Tech XL-750BH bronze

Код товару: 249278
Немає в наявності
  • Інформація по A4tech XL-750BH BRONZE
  • Виробник: A4tech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: XL-750BH bronze
  • Вага: 0.68 кг.
  • Короткий опис:

    для комп'ютера, USB, 3600 dpi, 7, 69 x 39 x 123 мм, 1.8 м

Опис A4tech XL-750BH bronze

A4Tech XL-750BH - ігрова миша, що забезпечує повний контроль гри в будь-якій ситуації. Класична ергономічна форма корпусу мишей X7.

Нова технологія «Абсолютний контроль курсору». Відірвіть мишуа від поверхні столу і курсор тут же завмре. Тепер ви зможете повністю контролювати ваші ігрові дії, здійснюючи мишею навіть самі різкі рухи. Фіксація курсору дозволяє швидко зафіксувати ціль в шутерах.

6 режимів роздільної здатності з кольоровим індикатором. Роздільна здатність перемикається кнопкою «DPI», яка підсвічується різними кольорами в залежності від обраного режиму. Максимальна роздільна здатність - 3600 dpi. При поверненні до повсякденної роботи за комп'ютером можна знизити його до 600 dpi.

Кнопка «Потрійний клік» дозволяє робити відразу три постріли одним натисненням.

Регульований час відгуку. Ви можете змінювати час відгуку для двох основних кнопок миші і кнопки "3X Fire" від 3 до 30 мс.

Збільшена швидкість обміну даних. Миша миттєво зреагує навіть на блискавичний рух руки - у вісім разів швидше, ніж звичайна USB-мишка! - і дасть вам вирішальну перевагу, яка може визначити результат гри.

Класична ергономічна форма X7 забезпечує максимальний комфорт в грі. Миша виключно плавно рухається при будь-яких поворотах, реагуючи на найменші рухи швидко і чітко. Сенсор моделі розташований безпосередньо під центром долоні, що забезпечує максимальну точність позиціонування курсора.

Вбудована пам'ять 64 Кб. Тепер у вас є унікальна можливість запрограмувати мишку виконувати будь-які ігрові дії одним кліком! Створюйте свої скрипти і інтегруйте їх у вбудовану пам'ять вашої миші. Грайте на будь-яких комп'ютерах, зберігши ваші унікальні установки в пам'яті миші. Для цього просто скористайтеся зручним і наочним редактором скриптів Oscar, який ви знайдете на доданому диску.

Зносостійкі "ніжки", термін служби яких становить 250 км.

Характеристики A4tech XL-750BH bronze

Тип Геймерські
Призначення для комп'ютера
Підключення дротове
Тип датчика лазерний
Інтерфейс підключення USB
Роздільна здатність (max) 3600 dpi
Роздільна здатність (min) 600 dpi
Кількість кнопок 7
Кількість коліс прокрутки 1
Програмовані кнопки є
Об'єм вбудованої пам'яті 16 Kb
Особливості з макросами
Розміри 69 x 39 x 123 мм
Довжина кабеля 1.8 м
Колір бронзовий