Клавіатура Apple Magic Bluetooth Space Gray (MRMH2RS/A)

Код товару: 903891
Немає в наявності
  • Інформація по Apple MRMH2RS/A
  • Виробник: Apple
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Magic Bluetooth Space Gray
  • Код виробника: MRMH2RS/A
  • Вага: 0.65 кг.
  • Короткий опис:

    бездротова, конструкція - мембранна, Bluetooth, повнорозмірна, Клавіш - 110, Колір - сірий

Опис Apple Magic Bluetooth Space Gray

Клавіатура Apple Magic Bluetooth Space Gray (MRMH2)

У клавіатури Magic Keyboard з цифровою панеллю розширена розкладка з додатковими клавішами навігації для швидкої прокрутки документів і повнорозмірними клавішами-стрілками для ігор.

Механізм «метелик» підвищує стабільність клавіш, а низький профіль і оптимізований хід забезпечують дивно точний і зручне введення тексту. Цифрова панель ідеально підходить для електронних таблиць і фінансових додатків. Крім того, клавіатура неймовірно довго працює від акумулятора. Системні вимоги: комп'ютер Mac OS X 10.12.4 або новіше з підтримкою Bluetooth. Пристрої iOS з iOS 10.3 або новіше.

Багато сучасних комп'ютерних клавіатур, крім стандартного набору із ста чотирьох клавіш, забезпечуються додатковими клавішами. Клавіатура - являє собою матрицю клавіш, об'єднаних в єдине ціле і електронний блок для перетворення натискання клавіші в двійковий код. Типи клавіатур: мембранні (плівкові), сенсорні (ємнісні), напівмеханічні, механічні.

Мембранні: при натисканні клавіш замикаються дві мембрани. У місцях зіткнення мембрани мають спец. покриття, що забезпечує малий опір контактів. Мембрани виглядають як диски на пластиковій плівці, виконаної друкованим способом. 20-30 млн. Натискань.

Сенсорні (ємнісні) клавіатури. Принцип її дії заснований на посиленні різниці потенціалів, доданому до одного елементу. Усередині клавіші знаходиться електрод, прикріплений до кнопки і два металевих виступу на друкованій платі, що утворюють нерухомі електроди конденсатора змінної ємності. При натисканні на клавішу - електрод наближається до виступів і змінює його емкость- спрацьовує схема. 100 млн. І більше натискань.

Напівмеханічні: використовуються більш довговічні і не протираються, в дорогих моделях вони можуть бути позолочені. Все це розміщується на друкованій платі. Клавіша повертається гумовим куполом. Схожі на попередні, але дороже.50-100 млн. Натискань.

Існує два общекомпановочних принципу виконання клавіатури: моноблочний - клавіатура виконана як складова частина системного блоку (Notebook); поліблочні - клавіатура виконана у вигляді окремого пристрою.

Характеристики Apple Magic Bluetooth Space Gray

Клавіатура
Розташування пристрою: Зовнішній (автономний)
Підключення: Без дротів
Безпровідна технологія: Bluetooth
Розкладка клавіатури: QWERTY
Характеристики клавіатури: Цифрова клавіатура
Програмне забезпечення
Сумісні платформи: Mac
Додаткова інформація
Локалізація: Російська
Колір: Космічний сірий
Кабелі в комплекті: Кабель-перехідник з Lightning на USB
Сумісні пристрої: iMacMacBookMac
Габарити та вага
Ширина: 418.7 мм
Висота (мм): 10.9 мм
Глибина: 114.9 мм
Номінальна вага: 0.39 кілограм