Трекпад Apple Magic Trackpad (MK2D3ZM/A)

Код товару: 1206962
Під замовлення
6206 Грн
  • Інформація по Apple MK2D3ZM/A
  • Виробник: Apple
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Magic Trackpad
  • Код виробника: MK2D3ZM/A
  • Вага: 0.2 кг.
  • Короткий опис:

    трекпад, Bluetooth, 114.9 x 160 x 10.9 мм, 231 г, Колір - сірий

Опис Apple Magic Trackpad

Все найцікавіше у ноутбуків? Це не справедливо.
Власники настільних комп’ютерів – ваш час настав. Новий Magic Trackpad – це перший у світі трекпад Multi-Touch для настільних комп’ютерів Mac. Це та сама технологія Multi-Touch, яка так сподобалася вам у MacBook Pro. Magic Trackpad підтримує повний набір жестів та відкриває новий спосіб керування всім, з чим ви працюєте. Перегортаючи веб-сторінки, ви ніби перегортаєте улюблену книгу або журнал. А завдяки інерційному прокручування вам буде ще простіше пересуватися вгору і вниз по сторінці. Magic Trackpad підключається до комп’ютера Mac Bluetooth. Його можна використовувати замість миші або разом з нею на будь-якому комп’ютері Mac навіть ноутбуку.

Найбільший трекпад Multi-Touch.
Magic Trackpad – це той самий трекпад, що і на MacBook Pro – лише більше. Його скляна поверхня така ж міцна і приємна на дотик. Але тепер її побільшало на 80% - це найбільший трекпад Multi-Touch від Apple. Тепер у вас ще більше простору для прокручування, скидання, розведення та зведення пальців та поворотів. Оскільки будь-яка точка поверхні — це кнопка, трекпад можна легко використовувати замість миші.

Ідеально виглядають разом.
Magic Trackpad має такий же чудовий алюмінієвий дизайн, як у клавіатури Apple Wireless Keyboard. У них однакові кут нахилу та висота – загалом, ідеальне поєднання. Можна одним рухом перейти від набору тексту до жестів, а можна робити те й інше одночасно. Зручно, чи не так?

Без дротів. Без проблем.
Magic Trackpad підключається та працює за технологією Bluetooth – жодних проводів та обмежень. Після підключення Magic Trackpad до комп’ютера Mac з підтримкою Bluetooth вам буде забезпечено надійне з’єднання в радіусі до 10 метрів. Magic Trackpad визначає періоди припинення роботи та має вимикач. Все це допомагає продовжити термін роботи акумулятора, і ви можете кілька місяців не думати про нього.

Ваш трекпад – ваші правила.
Magic Trackpad підтримує безліч жестів, і деякі можуть бути не потрібні. Просто відкрийте панель Magic Trackpad у Системних налаштуваннях. Увімкніть потрібні та вимкніть непотрібні жести.

Характеристики Apple Magic Trackpad

Підходить до: Any iPad mini\Any iPad 9.7\Mac
Опис
Найменування аксесуара: |АнглійськаMagic TrackpadАнглійська|
Розташування пристрою: Зовнішній
Підключення: Без дротів
Інтерфейс: Bluetooth
Колір: Білий
Ширина: 160 мм
Висота (мм): 10.9 мм
Глибина: 114.9 мм
Номінальна вага: 0.23 кілограм
Комплект поставки: Кабель USB‑C/LightningApple Magic Trackpad
Акумулятор
Тип роз'єму живлення: Lightning