Мишка ASUS ROG Gladius III USB Black (90MP0270-BMUA00)

Код товару: 1166648
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS 90MP0270-BMUA00
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ROG Gladius III USB Black
  • Код виробника: 90MP0270-BMUA00
  • Вага: 0.25 кг.
  • Габарити: 15x11x3 см.
  • Короткий опис:

    Геймерські, для комп'ютера, дротове, USB, оптичний, 19000 dpi, кількість кнопок - 6, велика, 123 х 68 х 44 мм

Опис ASUS ROG Gladius III USB Black

Новий еталон озброєння геймера!
Миша ROG Gladius III - це ергономічна модель, призначена для марафонських ігрових сесій. У ній використовується оптичний сенсор із роздільною здатністю 19 000 dpi, налаштований на роздільну здатність 26 000 dpi, тому вам гарантована неймовірна точність позиціонування. Унікальна конструкція слотів для перемикачів дає змогу замінювати останні, щоб підлаштовувати відгук основних кнопок під особисті уподобання (підтримуються механічні перемикачі та оптичні перемикачі Omron). Для гладкого ковзання миша оснащена гнучким кабелем ROG Paracord і закругленими тефлоновими ніжками. Її текстуровану боковину прикрашає лазерне гравіювання і барвисте підсвічування.

Класична асиметрична форма.
Миша ROG Gladius III виконана в корпусі класичної асиметричної форми, яка підходить для більшості варіантів хвата правою рукою. Щоб було ще зручніше здійснювати швидкі й точні рухи, вона зроблена на 30% легшою, ніж її попередниця.

Чудові характеристики.
Висококласний оптичний сенсор гарантує точність позиціонування миші. Він має роздільну здатність від 100 до 26 000 точок на дюйм і здатний відстежувати переміщення зі швидкістю до 400 дюймів на секунду і прискоренням до 50 g. Частота опитування в 1000 Гц (під час під’єднання через інтерфейси 2,4 ГГц і USB) гарантує моментальний відгук пристрою.

Блискавична реакція на клік.
Унікальний шарнірний механізм кнопок і ретельно налаштована прошивка знижують затримку кліка майже до нуля - вагома перевага в змагальних іграх!

Слоти оригінальної конструкції для замінних перемикачів.
Перемикачі основних кнопок миші вставляються в слоти оригінальної конструкції, що дає змогу легко замінювати їх іншими для настроювання тактильного відгуку під індивідуальні переваги. Підтримуються традиційні 3-контактні механічні перемикачі та новітні 5-контактні оптичні мікроперемикачі Omron. Посилена конструкція слотів запобігає деренчанню кнопок під час натискання.

Ніжки Omni.
Для плавного ковзання будь-якою поверхнею миша оснащується тефлоновими ніжками закругленої форми.

Шарнірний механізм кнопок.
Щоб домогтися прискореного спрацьовування під час клацання, відстань між кнопками і перемикачами скорочено завдяки унікальному шарнірному механізму.

П’ять профілів у пам’яті.
У вбудованій пам’яті пристрою можна зберегти п’ять профілів з налаштуваннями. Для доступу до них досить натиснути на спеціальну кнопку.

Підсвічування Aura.
Миша ROG Gladius III - це яскравий пристрій, адже вона забезпечена барвистим підсвічуванням Aura, вбудованим у логотип, коліщатко прокрутки і бічну частину корпусу. Причому боковина з лазерним гравіюванням підтримує спеціальні мерехтливі візуальні ефекти, колір яких налаштовується за смаком користувача.

Додаток Armoury Crate.
Миша ROG Gladius lll сумісна з програмним забезпеченням Armoury Crate, за допомогою якого можна на свій смак налаштувати всі її параметри: задати візуальні ефекти підсвічування, запрограмувати кнопки, змінити чутливість сенсора тощо.

Характеристики ASUS ROG Gladius III USB Black

Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Довжина проводу 2 м
DPI 19000
Кількість кнопок 5
Кількість коліс прокрутки 1
Додатково
Особливості Кольорове підсвічування Aura Sync
Прискорення 50G
Ергономіка для правшів
Швидкість роботи 400 дюймів/с
Фізичні
Колір чорний
Вага 79 г
Габарити ( ВxШxГ ) 44 x 68 x 123
Матеріал корпуса пластик