Мишка ASUS TUF Gaming M4 Air USB Black (90MP02K0-BMUA00)

Код товару: 1257377
Під замовлення
2315 Грн
  • Інформація по ASUS 90MP02K0-BMUA00
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: TUF Gaming M4 Air USB Black
  • Код виробника: 90MP02K0-BMUA00
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 18x15x2 см.
  • Короткий опис:

    Геймерські, для комп'ютера, дротове, USB, оптичний, Сенсор - PixArt PAW 3335, 16000 dpi, кількість кнопок - 6, велика, 126 x 63.5 x 39.6 мм

Опис ASUS TUF Gaming M4 Air USB Black

TUF Gaming M4 Air - це ультралегка дротова ігрова миша, оснащена високоточним оптичним сенсором з роздільною здатністю 16 000 точок/дюйм. Її легко персоналізувати на свій смак, запрограмувавши шість наявних кнопок. Налаштування пристрою зберігаються в трьох профілях у його власній внутрішній пам'яті. Дана модель важить всього 47 грамів, але має досить міцну конструкцію. Для забезпечення легкого і плавного ковзання вона забезпечена гнучким кабелем Paracord і тефлоновими ніжками. Крім того, це - гігієнічний пристрій, адже його поверхні оброблені спеціальним антибактеріальним покриттям ASUS.

УЛЬТРАЛЕГКИЙ КОРПУС AIR SHELL.
Вага миші TUF Gaming M4 Air становить усього 47 грамів завдяки ультралегкому корпусу Air Shell, у верхній частині якого використовується структурно міцна конструкція з порожнистих трикутників.

ТЕФЛОНОВІ НІЖКИ ТА КАБЕЛЬ PARACORD.
Гнучкий, м'який і дуже легкий кабель Paracord менше треться об стіл, даючи змогу вільніше здійснювати рухи мишею, що дуже важливо для такої невагомої моделі, як TUF Gaming M4 Air. Крім того, для плавного ковзання по будь-якій поверхні вона оснащується тефлоновими ніжками.

ВОДОСТІЙКІСТЬ ЗА СТАНДАРТОМ IPX6.
Щоб уникнути пошкоджень від випадково пролитих напоїв, друкована плата пристрою оброблена спеціальним водовідштовхувальним покриттям стандарту IPX6.

ІДЕАЛЬНА ТОЧНІСТЬ.
У запалі віртуального бою кожна дія може мати вирішальне значення. Щоб ваші дії були максимально точні - вибирайте мишу TUF Gaming M4 Air, оснащену високоякісним оптичним сенсором!

АНТИБАКТЕРІАЛЬНЕ ПОКРИТТЯ ASUS.
Щоб зробити мишу TUF Gaming M4 Air більш гігієнічною, її обробляють ексклюзивним захисним покриттям, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує ріст бактерій у 24-годинний період на більш ніж 99%*. Позитивно заряджені іони срібла притягуються до негативно заряджених стінок клітин мікроорганізмів і порушують їхню функцію, перешкоджаючи розмноженню. Такий захист допоможе запобігти передачі шкідливих бактерій через дотики до пристрою.

ШІСТЬ ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК.
У миші TUF Gaming M4 Air є шість зручних клавіш, яким можна призначати різні ігрові дії. Роздільна конструкція основних кнопок дала змогу знизити поріг їхнього спрацьовування і глибину ходу, щоб прискорити відгук на натискання і поліпшити тактильні відчуття. Кнопка перемикання роздільної здатності сенсора служить для зміни чутливості миші безпосередньо в процесі гри. Додаткові можливості управління забезпечуються парою розташованих зліва клавіш і натискаємим коліщатком прокрутки.

Характеристики ASUS TUF Gaming M4 Air USB Black

Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ноутбука
настільний комп'ютер
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Pixart PAW3335
DPI 16000
Особливості Кнопка перемикання dpi
Корпус з отворами
Кількість кнопок 6
Живлення USB
Додатково
Прискорення 40G
Ергономіка для правшів
Швидкість роботи 10.1 мс
Фізичні
Колір чорний
Вага 47 г
Габарити ( ВxШxГ ) 39.6х126х63.5
Матеріал корпуса пластик