Мишка Frime Invader Black USB (FMC2010)

Код товару: 1149083
Немає в наявності
  • Інформація по Frime FMC2010
  • Виробник: Frime
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: FMC2010
  • Вага: 0.2 кг.
  • Короткий опис:

    Мышь Frime Invader Black USB (FMC2010)

Опис Мишка Frime Invader Black USB (FMC2010)

Миша Frime Invader Black - стильний, ергономічний і функціональний маніпулятор. Вона відмінно підходить як для повсякденної роботи, так і для багатогодинних ігор, сумісна з будь-якими типами комп’ютерної техніки. Зовні пристрій виділяється лаконічним дизайном, оригінальності якому додає райдужне підсвічування. Конструкція девайса продумана ретельно, щоб він дарував тільки найкращі враження від щоденного використання.
Представлена дротова модель не вимагає ніяких драйверів, будучи повністю готовою до підключення і експлуатації, працює на більшості поверхонь навіть без килимка. Її корпус виконаний з якісних матеріалів, міцних і приємних на дотик. Вона має ергономічну форму, зручно лежить в руці, дозволяє забути про напругу і втому навіть при тривалій роботі за комп’ютером. Бічні кнопки адаптовані під великий палець правої руки, відкривають додаткові можливості. Спеціальний оптичний сенсор забезпечує високу швидкість, плавне і точне переміщення, виняткову чіткість руху курсора. Тиха робота клавіш, коліщатка і кнопок гарантує комфорт для користувача і оточуючих. Завдяки захисту кабелю біля основи, виключена поширена проблема перегину.
Підкреслити індивідуальність, обзавестися надійним повсякденним помічником або першокласним геймерським інструментом дуже просто, віддавши перевагу миші Frime Invader Black!

Характеристики Мишка Frime Invader Black USB (FMC2010)

Колір Black
Підключення дротове
Інтерфейс USB
Датчик оптичний
Оптична роздільна здатність 3200 dpi
Особливості 6 кнопок
Підсвічування є