клавіатура геймерська GAMEMAX KG901

Код товару: 1382842
Немає в наявності
  • Інформація по GAMEMAX KG901
  • Виробник: GAMEMAX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: KG901
  • Вага: 1.126 кг.
  • Габарити: 50x55x20 см.
  • Короткий опис:

    клавіатура геймерська

Опис GAMEMAX KG901

K901
Клавіатура K901 має чудовий корпус із матового алюмінію. На додаток до стилю K901 це, механічна ігрова клавіатура для геймерів, яким подобається тактильне відчуття та натискання на кожну клавішу з характерним клацанням (перевірено до 20 мільйонів натискань)

Найвища можлива частота опитування між 1000 Гц , гарантуючи, що ваші натискання клавіш ніколи не затриматися.

Є синє світлодіодне підсвічування з 12 різними режимами та стилями на вибір.

Синій – колір перемоги, а перемога – наша мета. Можете забути про стрес якщо щось проллєте на неї, просто витріть насухо і продовжуйте грати.



Ключові особливості



K901, оснащена мікроконтролером Holtek HT66FB560, працює з високою продуктивністю та дуже низьким енергоспоживанням. K901 — це чудове рішення для ігор із великою ціною.



Швидкість опитування - з частотою 1000 Гц K901 пропонує найвищу можливу швидкість опитування на сьогоднішньому ринку, що означає лише 1 мілісекунду зв'язку між K901 і комп'ютером. Це безумовно швидко та точно, особливо під час ігрових сесій.



Механічні клавіші - K901 оснащено механічними перемикачами, виготовленими з хорошим балансом і відскоком, які можуть витримувати сильні натискання клавіш. Найголовніше те, що корпус перемикача виготовлено з прозорого пластику зі світлодіодом, розташованим у центрі, щоб забезпечити рівномірне освітлення тексту/піктограми.



Anti-Ghosting – уявіть, що ви граєте у свою улюблену відеогру і не можете одночасно, скажімо, бігати по діагоналі чи стріляти зі зброї! (скажімо, натискаючи A, W і G одночасно)! K901 пропонує 26-клавішну функцію захисту від ореолів, що означає, що ви абсолютно вільні, коли граєте у свої ігри!



Висока міцність. Фактичні фізичні перемикачі під клавішами K901 мають високу міцність, яка була перевірена на до 20 мільйонів натискань клавіш. Перемикачі служать довше, ніж типові 1-5 мільйонів натискань для більшості клавіатур з гумовим куполом.



Ніжки, що не ковзають по столу - іноді, коли боротьба стає надто напруженою під час гри, добре, що в основу клавіатури встановлюються гумові накладки, які не слизькі, щоб утримувати клавіатуру там, де вам потрібно.



Алюмінієва верхня частина -  верхня частина цієї клавіатури виготовлена з алюмінієвої щітки товщиною 0,7 мм, що робить клавіатуру довговічною та додає їй естетичного вигляду.



Мультимедійні клавіші. Мультимедійні клавіші забезпечують швидкий доступ і керування улюбленими звуковими доріжками та фільмами, а клавіші зручно розташовані у верхній частині клавіатури.



Пульсуюча швидкість підсвічування - за допомогою цієї функціональної клавіші ви можете весело регулювати світлодіод. Пульсація швидкості від повільної до швидкої для всіх 12 режимів підсвічування.




Характеристики GAMEMAX KG901

Тип упаковки Retail
Вага, грамм 1000
Роз'єм USB Type-A
Підключення Дротове
Зарядний пристрій Немає
Тип клавіатури Ігрова
Колір Сірий
Довжина кабелю, м 1.5
Колір кириличних символів Білий
Особливості Водостійка конструкціяПідсвічування клавіш / Цифровий блок
Тип клавіш Механічний (Cherry MX Blue)