Клавіатура GamePro MK120B LED Red Switches USB Black (MK120R)

Код товару: 1567269
Немає в наявності
  • Інформація по GamePro MK120R
  • Виробник: GamePro
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MK120B LED Red Switches USB Black
  • Код виробника: MK120R
  • Вага: 0.799 кг.
  • Габарити: 40x15x5 см.
  • Короткий опис:

    ігрова, мультимедійна, з підсвіткою, для ПК, механічна, дротова, USB, повнорозмірна, Підсвічування - так, російська, англійська, українська, Перемикачі (Switches) - Red Switches, Клавіш - 96, Шнур - 1.5 м, 385 x 135 x 35 мм, 680 г

Опис GamePro MK120B LED Red Switches USB Black

GamePro MK120B — зручна ігрова клавіатура, яка поєднує стильний дизайн та сучасні технології. Ця модель має поворотний регулятор, розташований праворуч, який дозволяє швидко і зручно регулювати гучність звуку без потреби вдаватися до меню на екрані.

Клавіатура має аж 96 клавіш, які дозволяють виконувати найскладніші комбінації для перемоги у грі. Поверхні клавіш виконані з високоякісного ABS-пластику, що надає їм стійкість до зносу і забезпечує довгий термін служби. Щоб надійно захистити від помилкових натискань, ця клавіатура оснащена 25 клавішами із функцією anti-ghosting. Перемикачі забезпечують швидку реакцію і мають термін служби 50 мільйонів натискань.

Яскрава підсвітка створює неперевершену атмосферу під час ігор і забезпечує комфортну роботу навіть у нічний час. Вона має 11 видів підсвічування, які можна налаштовувати під свій настрій або під особливості гри.

Щоб забезпечити максимальний комфорт, ця клавіатура оснащена подвійними ніжками для регулювання висоти, що дозволяє змінювати кут нахилу відповідно до своїх потреб. Плетений кабель завдовжки 1.5 метра забезпечує зручне підключення до комп'ютера. Також клавіатура працює за принципом "plug and play", тому не потрібно встановлювати жодних додаткових драйверів або програм.

Характеристики GamePro MK120B LED Red Switches USB Black

Тип мультимедійна
Призначення для ПК
Конструкція механічна
Тип підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат клавіатури повнорозмірна
Підсвічування клавіш так
Розкладка клавіатури українська
Перемикачі (Switches) Red Switches
Кількість клавіш 96
Ресурс натискання клавіш 50 млн
Сумісність з ОС Windows
Довжина шнура 1.5 м
Розміри 385 x 135 x 35 мм
Вага 680 г
Колір чорний