Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU)

Код товару: 930847
Немає в наявності
  • Інформація по HyperX HX-KB5ME2-RU
  • Виробник: HyperX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Alloy Core RGB
  • Код виробника: HX-KB5ME2-RU
  • Вага: 1.45 кг.
  • Габарити: 47x22x3 см.
  • Короткий опис:

    ігрова, провідна, з підсвіткою, конструкція - мембранна, USB, повнорозмірна, Підсвічування - RGB, вологостійкість, Шнур - 1.8 м, Колір - чорний

Опис HyperX Alloy Core RGB

Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU)

Фірмова світлова смужка HyperX і оригінальний стиль RGB-підсвічування для кращих геймерів. Клавіатура HyperX Alloy Core RGB ™ з фірмовою яскравою світловий смужкою HyperX і динамічними ефектами RGB-підсвічування ідеально підходить для геймерів, які хочуть підкреслити стиль і поліпшити ефективність роботи своєї клавіатури без великих витрат. Завдяки шести ефектів підсвічування і трьома рівнями яскравості вона забезпечує краще співвідношення ціни і якості.

Alloy Core RGB має посилену раму з армованої пластмаси і забезпечує виняткову міцність і надійність для геймерів, яким потрібна довговічна клавіатура. М'які на дотик клавіші мають тактильний безшумний відгук і при цьому підтримують функції Anti-Ghosting і Key Rollover геймерского рівня.

Клавіатура має вологозахищену конструкцію (120 мл рідини), тому проблеми з пролитими напоями вам не завадять. Завдяки спеціальним кнопкам управління мультимедіа і кнопок швидкого доступу для підсвічування і ігрового режиму всі засоби контролю будуть у вас під рукою. Функція блокування клавіатури дозволяє вимикати клавіатуру без необхідності переведення в сплячий режим всієї системи. Стильна, функціональна і довговічна клавіатура Alloy Core RGB - відмінне мультимедійне рішення для геймерів.

Фірмова світлова смужка і динамічні ефекти RGB-підсвічування. Міцна цільна рама. Безшумні і швидко спрацьовують клавіші з функціональністю Anti-Ghosting. Вологозахищена конструкція. Спеціальні кнопки управління мультимедіа. Кнопки швидкого доступу для настройки яскравості, режимів підсвічування і ігрового режімаРежім блокування клавіатури.

Характеристики HyperX Alloy Core RGB

Основні
Тип клавіатури Мембранні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB 2.0
Формат Геймерські
Довжина кабеля 1.8 м
Підсвічування ✔ RGB (5 зон)
Додатково
Особливості Цільна сталева рама
Вологозахист ✔ до 120 мм рідини
Фізичні
Колір чорний