Клавіатура HyperX Alloy FPS Pro (HX-KB4RD1-RU/R1)

Код товару: 851463
Немає в наявності
  • Інформація по HyperX HX-KB4RD1-RU/R1
  • Виробник: HyperX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Alloy FPS Pro
  • Код виробника: HX-KB4RD1-RU/R1
  • Вага: 1.15 кг.
  • Габарити: 39x16x4 см.
  • Короткий опис:

    ігрова, провідна, з підсвіткою, конструкція - механічна, USB, російська, компактна, Клавіш - 87, Підсвічування - так, знімний кабель, Шнур - 1.8 м, 359 х 130 х 34.5 мм, 900 г, Колір - чорний

Опис HyperX Alloy FPS Pro

Найвища надійність продукції— це основа стратегії просування продукції Kingston.
При випуску нової продукції Kingston зберігає незмінне прагнення до підвищення галузевих стандартів, при цьому підтримуючи стабільно високий рівень надійності.

HYPER ALLOY FPS PRO CHERRY MX RED (HX-KB4RD1-UA/R1) - механіка твоєї перемоги!

МЕХАНІКА ПЕРЕМОГИ!
Компактна ігрова клавіатура
Kingston
Alloy FPS Pro
розроблена для професійних геймерів і ентузіастів ігор жанру FPS (First-Person Shooter — шутер від першої особи), кому потрібна максимальна компактність при збереженні стандартних розмірів і розташування клавіш основного блоку або звільнення робочого простору, наприклад, для більш активного руху мишею.
Компактність клавіатури забезпечена виключенням з неї правого блоку цифрових клавіш, що дозволило вкластися в довжину клавіатури всього в 359 мм.
Новинка побудована з 87 надійних і тихих перемикачів Cherry MX Red з лінійною характеристикою і зусиллям натискання 0.45 М, з червоним підсвічуванням і стандартною кириличною розкладкою. 
Для тих, кому потрібна додаткова українська розкладка, передбачена можливість звернення за індивідуальним гравіюванням відсутніх символів (для запиту цієї опції достатньо відправити email на адресу ua_support@kingston.com).

КОМФОРТНИЙ ГЕЙМІНГ
Підставу клавіатури виконано у вигляді суцільної сталевої пластини, як і в попередніх моделях клавіатур Hyper Alloy, що забезпечує виняткову надійність всієї конструкції.
Нова клавіатура забезпечена всіма необхідними для ігор класу FPS розширеннями: ігровим режимом, блокуючим сигналом від натискання кнопки Win, комбінаціями клавіш для управління медіа-програвачем, а також функціями 100% Anti-Ghosting і N-Key Rollover, що гарантують точну і повну реєстрацію всіх натискань на клавіші незалежно від того, скільки клавіш натиснуто одночасно.
Червоне підсвічування клавіатури можна регулювати по яскравості (передбачено 5 рівнів від повної яскравості до відключення підсвічування), до того ж вона забезпечена шістьма видами ефектів (чотири з яких — динамічні) які неодмінно урізноманітнюють дизайн ігрової системи.
Для забезпечення ще більшої компактності при транспортуванні, USB кабель клавіатури в тканинному обплетенні зроблений знімним.

Характеристики HyperX Alloy FPS Pro

Виробник HyperX
Модель Alloy FPS Pro
Артикул HX-KB4RD1-RU/R1
Тип ігрова \n провідна \n з підсвіткою
Призначення для ПК
Тип підключення дротова
Конструкція механічна
Інтерфейс підключення USB
Розкладка клавіатури російська
Формат клавіатури компактна
Кількість клавіш 87
Підсвічування клавіш так
Особливості знімний кабель
Довжина шнура 1.8 м
Розміри 359 х 130 х 34.5 мм
Вага 900 г
Колір чорний