Мишка HyperX Pulsefire Core RGB (HX-MC004B)

Код товару: 921334
Немає в наявності
  • Інформація по HyperX HX-MC004B
  • Виробник: HyperX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Pulsefire Core RGB
  • Код виробника: HX-MC004B
  • Вага: 0.21 кг.
  • Короткий опис:

    для ноутбука, для комп'ютера, USB, 6200 dpi, 7, Програмовані кнопки - є, 41,3 х 119,3 х 63,9 мм, 1.8 м, 87 г

Опис HyperX Pulsefire Core RGB

Мишка HyperX Pulsefire Core RGB (HX-MC004B) надає все найнеобхідніше геймерам, які хочуть отримати надійну і зручну дротову миша з RGB-підсвічуванням. Оптичний датчик Pixart 3327 забезпечує точний і плавний трекінг без апаратного прискорення і має нативні настройки роздільної здатності до 6 200 DPI (точок на дюйм).

Ергономічна миша Pulsefire Core має рельєфні бічні поверхні для захоплення, щоб її можна було зручно тримати і вона не вислизала, а її симетрична форма однаково добре підходить як для хвата долонею, так і для "Когтевая" хвата. Вона має високоякісні перемикачі з чіткою тактильним зворотним зв'язком, розраховані на 20 мільйонів натискань.

Регулюйте підсвічування, настройки дозволу і макроси для 7 програмованих кнопок за допомогою ПО HyperX NGenuity і налаштовуйте свою миша так, як вам зручно. Великі ковзаючі площини Pulsefire Core допомагають домогтися точного націлювання, забезпечуючи плавне, контрольоване переміщення, коли ви рухаєте миша.

Геймерська миша HyperX Pulsefire Core - точний і надійний маніпулятор з проводовим підключенням і RGB підсвічуванням. За точність позиціонування нової миші відповідає оптичний датчик PixArt 3327 з максимальною роздільною здатністю 6200 dpi, а надійність забезпечена застосуванням перемикачів з ресурсом 20 мільйонів натискань.

Ергономічний і при цьому сімметрічнеий дизайн миші Pulsefire Core передбачає хват як долонею, так і «кігтем» обома руками, маса всього в 87 грам не обмежує швидких рухів, а запобігають вислизання бічні накладки дозволяють надійно тримати мишу в руці при самих різних рухах.

У маніпуляторі застосовані перемикачі з чітким тактильним відгуком під час кожного кліка. Завершують конструкцію миші гнучкий і не стискує руху кабель в тканинної оплітці і збільшені накладки ковзання знизу, що полегшують рух миші по ігровій поверхні.

Миша HyperX Pulsfire Core забезпечена повноколірного підсвічуванням з регульованим рівнем яскравості, а також програмним пакетом HyperX NGenuity для управління підсвічуванням, роздільною здатністю оптичного датчика і макросами. Будь-який бажаючий може самостійно налаштовувати дозвіл датчика і зберігати його, вибирати колір і яскравість підсвічування і задавати макроси на 7 програмованих кнопок.

Характеристики HyperX Pulsefire Core RGB

Виробник HyperX
Модель Pulsefire Core RGB
Артикул HX-MC004B
Тип Геймерські
Підключення дротове
Назначение для ноутбука
для комп'ютера
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптичний
Роздільна здатність (max) 6200 dpi
Кількість кнопок 7
Кількість коліс прокрутки 1
Програмовані кнопки є
Особенности підсвічування
з макросами
Розміри 41,3 х 119,3 х 63,9 мм
Довжина кабеля 1.8 м
Вага 87 г
Колір чорний