Клавіатура Logitech G213 Prodigy (920-008092)

Код товару: 793991
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 920-008092
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: G213 Prodigy
  • Код виробника: 920-008092
  • Вага: 1.25 кг.
  • Короткий опис:

    ігрова, з підсвіткою, дротова, USB, Підсвічування - так, російська, англійська, Клавіш - 113, вологостійкість, підставка для рук, Шнур - 1.8 м, 452 x 218 x 33 мм, 1000 г

Опис Logitech G213 Prodigy

 


Продуктивність ігрового класу

Ігрова клавіатура G213 оснащена клавішами Logitech G Mech-Dome з особливим налаштуванням, що забезпечує відмінний тактильний відгук і стабільну високу продуктивність на рівні механічних клавіатур. Клавіші Mech-Dome мають стандартну висоту і повну глибину ходу - 4 мм. Вони працюють абсолютно безшумно й активуються при силі натискання 50 м.



RGB-підсвічування за технологією Lightsync

Клавіатура G213 забезпечує можливість вибору п'яти зон індивідуальної настройки кольору з більш ніж 16.8 млн відтінків, а також різних рівнів яскравості, які б відповідали вашому стилю, можливостям системи і розміру приміщення. Технологія LIGHTSYNC забезпечує новий рівень якості RGB-підсвічування і дозволяє синхронізувати її з ігровими профілями і вмістом. Усі параметри можна легко і швидко налаштувати за допомогою ПЗ Logitech Gaming Software (LGS).



Вологозахищена і міцна

Мембранна конструкція основи G213 забезпечує її вологостійкість (гарантований захист від пролитої рідини об'ємом до 60 мл) і стійкість до можливих пошкоджень. Завдяки цьому дану модель можна активно використовувати в різних умовах. Така клавіатура витримує високі навантаження і буде служити довго навіть при постійному інтенсивному використанні.



Вбудована підставка для зап'ясть і регульовані ніжки

Завдяки дворівневому регулюванню кута нахилу клавіатура встановлюється в ідеальне положення, а вбудована підставка для зап'ясть дозволяє уникнути дискомфорту, так що ви зможете невтомно грати раунд за раундом.


Спеціальні елементи управління мультимедіа

На клавіатурі G213 передбачені спеціальні кнопки управління мультимедіа, які спрощують перегляд відео і прослуховування музики, дозволяють миттєво вмикати, вимикати і припиняти відтворення, а також прибирати звук. Одним натисканням кнопки можна змінити гучність звуку або перейти до наступної пісні.



Задавайте власні настройки

ПЗ LGS дозволяє налаштувати клавіатуру G213 відповідно до ваших уподобань. Налаштуйте кольорову підсвітку, заощаджуйте час, призначивши кілька функцій функціональних клавіш, а потім використайте інші настройки.





 

Характеристики Logitech G213 Prodigy

Клавіатура
Розташування пристрою: Зовнішній
Підключення: Провідний
Функції клавіш/кнопок: Медіа
Iнтерфейси
Тип коннектора USB 2.0 інтерфейсу: Чотириконтактний роз'єм типу A
Додаткова інформація
Колір: Чорний
Довжина кабеля: 1.8 м
Глибина: 218 мм
Інтерфейс: USB
Розкладка клавіатури: QWERTY
Характеристики клавіатури: Spill Resistant Design Підсвічування клавіатури
Кількість інтерфейсів USB 2.0: 1
Локалізація: Російська International English
Вбудовані пристрої: Світлодіодний індикатор
Габарити та вага
Висота (мм): 33 мм
Ширина: 452 мм
Номінальна вага: 1 кілограм