Клавіатура Logitech G PRO Mechanical Gaming (920-009393)

Код товару: 1047088
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 920-009393
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: G PRO Mechanical Gaming
  • Код виробника: 920-009393
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 38x16x5 см.
  • Короткий опис:

    ігрова, конструкція - механічна, USB, GX Blue, компактна, Клавіш - 89, Підсвічування - RGB, знімний кабель, програмовані клавіші, Шнур - 1.5 м, Колір - чорний

Опис Logitech G PRO Mechanical Gaming

ПЕРЕМИКАЧІ професійного рівня

Представляємо вашій увазі новий варіант ігрової клавіатури G PRO, що чудово зарекомендувала себе на численних ігрових турнірах. Відмінною рисою цієї моделі є інноваційні механічні перемикачі GX, що видають клацання при спрацьовуванні.

СТВОРЕНО ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ

Ми врахували побажання найвимогливіших киберспортсменов. Компактна клавіатура G PRO з високоякісними перемикачами, що видають клацання при спрацьовуванні, успішно пройшла ретельні випробування за участю професійних кіберспортсменів і чудово зарекомендувала себе на численних ігрових турнірах, тому її без перебільшення можна назвати ключем до перемоги.

ПЕРЕМИКАЧІ GX, видав клацання при СПРАЦЮВАННІ

Створюючи інноваційні механічні перемикачі GX, що видають клацання при спрацьовуванні, розробники прагнули досягти максимальної ефективності, швидкості відгуку і міцності. Ці перемикачі сигналізують про спрацьовуванні не тільки виразним клацанням, а й добре відчутним тактильним відгуком.

Компактність і високу портативність

Завдяки відсутності цифрового блоку ця клавіатура абсолютно не обмежує користувача при роботі з мишею, а знімний кабель забезпечує зручну перевезення пристрої, що особливо важливо для гравців, що беруть участь у виїзних турнірах по всьому світу.

RGB-ПІДСВІЧ З ПІДТРИМКОЮ ТЕХНОЛОГІЇ LIGHTSYNC

Система підсвічування дає можливість візуально виділити важливі клавіші або наочно підкреслити приналежність гравця до певної команді. Ефекти і анімацію підсвічування можна налаштувати за допомогою ПО G HUB. Крім того, воно дозволяє зберігати статичні схеми підсвічування у вбудованій пам'яті пристрою для подальшого використання на турнірах.

Характеристики Logitech G PRO Mechanical Gaming

Тип ігрова
Призначення для ПК
Тип підключення дротова
Конструкція механічна
Інтерфейс підключення USB
Формат клавіатури компактна
Перемикачі (Switches) GX Blue
Кількість клавіш 89
Підсвічування клавіш RGB
Особливості програмовані клавіші
Довжина шнура 1.5 м
Колір чорний