Мишка Logitech G Pro X Superlight Wireless White (910-005942)

Код товару: 1163984
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 910-005942
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: G Pro X Superlight Wireless White
  • Код виробника: 910-005942
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 18x12x7 см.
  • Короткий опис:

    Геймерські, бездротове, USB адаптер 2.4 ГГц, оптичний, Сенсор - HERO 25K, 25400 dpi, кількість кнопок - 5, акумулятор, велика, 125 х 63,5 х 40 мм

Опис Logitech G Pro X Superlight Wireless White

БЕЗ КОРДОНІВ

Ця миша, найлегша і швидка з усіх моделей серії PRO, допоможе вам усунути всі перешкоди на шляху до перемоги. Нова зброя, яке вибирають переможці світових чемпіонатів, важить менше 63 грамів і забезпечує мінімальне тертя при ковзанні по поверхні. Модель PRO X SUPERLIGHT служить продовженням нашої концепції «БЕЗ КОРДОНІВ»: ми прагнемо прибрати всі перешкоди, встановивши максимально тісний зв'язок між геймером і грою.

БЕЗ КОМПРОМІСІВ

Розробка найлегшою з усіх моделей серії PRO, миші PRO X SUPERLIGHT, стала важливим технічним досягненням. Її вага вдалося знизити до 63 грамів - а це майже на 25% менше будь-який зі стандартних бездротових мишей PRO. Такого значного зменшення ваги конструкції вдалося досягти в результаті серйозних зусиль наших фахівців, а не за рахунок погіршення робочих характеристик пристрою.

БЕЗ ЗАТРИМОК

Інноваційна бездротова технологія професійного рівня LIGHTSPEED, що забезпечує надійне підключення і миттєвий відгук, дозволяє зосередитися на головній меті - перемозі в змаганні.

без промаху

Миша оснащена ексклюзивним датчиком HERO 25K від Logitech G, тому вона реагує на натискання виключно швидко, точно і злагоджено. Завдяки неперевершеної точності і зручності управління модель PRO X SUPERLIGHT гарантує гравцеві повну впевненість, особливо під час напружених ігрових сеансів, коли рахунок йде на долі секунди.

БЕЗ ОПОРУ

Велике підставу з тефлоновим покриттям без добавок гарантує плавне ковзання по поверхні, що неодмінно порадує справжніх цінителів хорошої гри.

БЕЗ ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

Миша PRO X SUPERLIGHT відповідає найвищим стандартам екологічної безпеки. Це продукт з нульовим балансом викидів вуглецю. Наші виробничі підприємства скоротили викиди вуглецю до нульового рівня за рахунок придбання сертифікатів, що підтверджують отримання енергії з поновлюваних джерел, і вуглецевих заліків.

Характеристики Logitech G Pro X Superlight Wireless White

Додаткова інформація
Дизайн та характеристики
Розташування пристрою: Зовнішній
Підключення: Без дротів
Безпровідна технологія: RF
Частотний діапазон: 2.4 ГГц
Інтерфейс: USB
Кількість кнопок: 5
Сенсор: HERO
Макс і Мін роздільна здатності руху: 100dpi25600dpi
Характеристики миші: Teflon FeetBuilt-in memoryARM 32-bit ProcessorBuilt-in Transceiver Storage
Максимальна швидкість руху: 400 дюймів на секунду
Максимальне прискорення: 40 G
Швидкість відгуку: 1000 герц
Акумулятор
Середній час роботи від акумулятора: 70 год
Колір: Білий
Аксесуари в комплекті: Nano Receiver
Габарити та вага
Глибина: 40 мм
Висота (мм): 125 мм
Ширина: 63.5 мм
Номінальна вага: 0.063 кілограм