Клавіатура Logitech G413 TKL SE Mechanical Tactile Switch USB UA Black (920-010446)

Код товару: 1389822
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 920-010446
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: G413 TKL SE Mechanical Tactile Switch USB UA Black
  • Код виробника: 920-010446
  • Вага: 1.461 кг.
  • Габарити: 39x17x5 см.
  • Короткий опис:

    з підсвіткою, для ПК, механічна, дротова, USB, TKL, Підсвічування - White LED, англійська, українська, Перемикачі (Switches) - GX Brown, Клавіш - 84, Шнур - 1.8 м, 355 х 127 х 36.3 мм, 650 г

Опис Logitech G413 TKL SE Mechanical Tactile Switch USB UA Black

Створено для ігор
Від механічних перемикачів з тактильним відгуком — до PBT-клавіш, підтримки багатоклавішних поєднань (до 6 клавіш) та запобігання фантомним натисканням: клавіатура G413 TKL SE є оптимальним поєднанням високої продуктивності та портативності. Цей пристрій у стилі мінімалізму (без цифрового блоку), виконаний із міцного алюмінієвого сплаву, виглядає, незважаючи на компактні розміри, вельми гідний і відрізняється надійністю.

Механічні перемикачі з тактильним відгуком
G413 TKL SE відрізняється розкладкою без цифрового блоку та неперевершеною продуктивністю. Механічні перемикачі ігрового класу з тактильним відгуком забезпечують точну та швидку зворотний зв'язок у момент спрацьовування, що важливо у змаганнях та іграх-шутерах від першої особи, де часто потрібно діяти блискавично.

PBT-клавіші
Міцні ковпачки забезпечують надійне натискання та бездоганне спрацьовування клавіш. Клавішні ковпачки для моделі G413 TKL SE виготовлені з високоякісного полімеру PBT - найкращого на сьогодні матеріалу. PBT чудово захищає клавіші від зносу та впливу температур протягом усього терміну їхньої служби. Для ігрової клавіатури це має значення.

Світлодіодна підсвітка
Концентрація відіграє вирішальну роль і у дружньому поєдинку, і під час ігрових турнірів. Інтелектуальне світлодіодне підсвічування клавіатури G413 TKL SE дає можливість діяти максимально чітко та зосереджено.

Підтримка багатоклавішних поєднань (до 6 клавіш) та запобігання фантомним натисканням
Ігрова матриця з підтримкою багатоклавішних поєднань (до 6 клавіш) і запобігання фантомним натисканням забезпечує повний контроль навіть у розпал ігрових баталій. Конструкція пристрою дозволяє плавно і синхронно натискати кілька клавіш.

З вами надовго
Модель G413 TKL SE у чорному матовому корпусі з низьковуглецевого алюмінієвого сплаву 5052 авіаційного класу оснащена механічними перемикачами ігрового рівня та PBT-клавішами, які відрізняються винятковою довговічністю та точністю спрацьовування.

Характеристики Logitech G413 TKL SE Mechanical Tactile Switch USB UA Black

Тип з підсвіткою
Призначення для ПК
Тип підключення дротова
Конструкція механічна
Інтерфейс підключення USB
Розкладка клавіатури українська
Формат клавіатури TKL
Кількість клавіш 84
Підсвічування клавіш White LED
Довжина шнура 1.8 м
Розміри 355 х 127 х 36.3 мм
Вага 650 г
Колір чорний