Мишка Logitech G502 Hero High Performance (910-005470)

Код товару: 934734
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 910-005470
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: G502 Hero High Performance
  • Код виробника: 910-005470
  • Вага: 0.25 кг.
  • Габарити: 18x12x6 см.
  • Короткий опис:

    для ноутбука, для комп'ютера, USB, 16000 dpi, 11, Програмовані кнопки - є, 132 х 75 х 40, 121 г

Опис Logitech G502 Hero High Performance

Миша G502 HERO оснащена вдосконаленим оптичним датчиком для максимальної швидкості відстеження, що налаштовується RGB-підсвічуванням і змінним вагами. Крім того, вона підтримує функції створення призначених для користувача ігрових профілів і перемикання чутливості (від 100 до 16 000 точок на дюйм).


ДАТЧИК HERO 16K

Найточніший ігровий датчик HERO, в якому використовується технологія нового покоління, був розроблений «з нуля». Він забезпечує максимальну частоту обробки кадрів на швидкості понад 10 м / с (400 дюйм / с) і зберігає нульові значення згладжування, фільтрації і прискорення при рівні чутливості від 100 до 16 000 точок на дюйм. З датчиком HERO легко досягти точності і узгодженості відгуку, таких необхідних для успіху в турнірі. Налаштуйте параметри чутливості миші за допомогою ПО Logitech G HUB.


11ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК

Використовуйте ПО Logitech G HUB, щоб призначити кожній з 11 кнопок часто обрані команди і макроси. Будувати, пригинатися, ухиляючись від куль, битися врукопашну і відновлюватися після поранень стало простіше простого - тепер для цього достатньо лише натиснути кнопку. У пам'яті миші можна зберегти готові ігрові профілі, що зберігаються у вбудованій пам'яті миші.


РЕГУЛЬОВАНА ВАГА

Відрегулювавши вагу миші, ви отримаєте додаткову перевагу в грі. У комплект поставки G502 HERO входять п'ять обважнювачів по 3,6 г, які в різних комбінаціях можна розмістити спереду, ззаду, зліва, справа і по центру миші. Експериментуйте з вирівнюванням і балансом: їх оптимальне співвідношення - запорука високої ігрової майстерності.


RGB-ПІДСВІЧ ПО ТЕХНОЛОГІЇ LIGHTSYNC

Завдяки технології нового покоління LIGHTSYNC підсвічування RGB включається у відповідь на певні дії в грі, на екрані або при деяких звуках - це забезпечує ефект повного занурення в ігрову реальність, якого раніше неможливо було добитися зі звичайною RGB-підсвічуванням. Ви можете налаштувати колір повноспектрального підсвічування, вибравши найбільш вподобаний з майже 16,8 млн відтінків, а синхронізувати ефекти і анімацію з іншими пристроями Logitech G. ПО Logitech G HUB забезпечує просте та швидке налаштування всіх зазначених параметрів.


ІГРОВІ ПЕРЕВАГИ

Конструкція цього високоефективного пристрою з можливістю індивідуального налаштування відрізняється високою якістю збірки і продуманістю деталей. Це, наприклад, основні кнопки з механічними перемикачами, розраховані на 50 млн натиснень, а також кабель в обмотці з гачком і хомутом, прогумовані вставки з боків, магнітна кришка відсіку для обважнювачів і багато іншого. 

Характеристики Logitech G502 Hero High Performance

Призначення для ноутбука
Розмір велика
Тип датчика оптичний
Тип Геймерські
Підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Роздільна здатність (max) 16000 dpi
Роздільна здатність (min) 100 dpi
Датчик HERO
Кількість кнопок 11
Кількість коліс прокрутки 1
Налаштування ваги є
Програмовані кнопки є
Особливості підсвічування
Розміри 132 х 75 х 40
Вага 121 г
Колір чорний