Клавіатура Logitech G915 Lightspeed Wireless RGB Mechanical GL Tactile (920-008909)

Код товару: 980865
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 920-008909
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: G915 Lightspeed Wireless RGB Mechanical GL Tactile
  • Код виробника: 920-008909
  • Вага: 2 кг.
  • Короткий опис:

    ігрова, з підсвіткою, конструкція - механічна, USB, радіо, Bluetooth, повнорозмірна, Підсвічування - RGB, колесо регулювання гучності, Шнур - 1.8 м, 475 x 150 x 22 мм, Колір - чорний

Опис Logitech G915 Lightspeed Wireless RGB Mechanical GL Tactile

Новий вимір якості
Поява клавіатури G915, що поєднує в собі технологію бездротового зв"язку LIGHTSPEED, новітню систему RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC і нові високоефективні плоскі механічні перемикачі, стало справжнім проривом в області конструювання і дизайну. Завдяки згаданим особливостям, а також виключно високій культурі збірки і застосування матеріалів найкращої якості клавіатура G915 відрізняється неперевершеними технічними характеристиками, приголомшливою міцністю і естетичним дизайном. Ознайомтеся з клавіатурою G915 LIGHTSPEED і відкрийте для себе новий вимір якості гри.
Бездротова технологія LIGHTSPEED
Клавіатура G915 втілила в собі технологію бездротового зв"язку професійного рівня LIGHTSPEED, яка забезпечує неймовірну частоту відгуку - всього 1 мс. Ця технологія бездротового зв"язку користується заслуженою довірою професійних киберспортсменов по всьому світу. Клавіатура G915 також зберігає повну функціональність при підключенні через USB-порт, а значить, її можна заряджати безпосередньо під час гри.
Неймовірно тонкий корпус
Клавіатура G915 - це справжній витвір конструкторського і дизайнерського мистецтва. Завдяки виключно високої культури збірки і застосування матеріалів найкращої якості модель G915 відрізняється неймовірно тонким корпусом, не поступаючись по функціональності і технічним характеристикам традиційним аналогам. Таким чином, це міцний і зручний пристрій, оптимізований для тривалих ігрових сеансів, можна, без перебільшення, віднести до нового покоління механічних ігрових клавіатур.
RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC
Клавіатура G915 втілила в собі інтелектуальну технологію RGB-підсвічування LIGHTSYNC, яка дозволяє налаштовувати ефекти підсвічування для кожної клавіші, використовуючи палітру з приблизно 16,8 млн відтінків. Крім користувальницьких анімаційних ефектів, є також безліч ефектів з попередньо заданими параметрами. Це дає користувачеві можливість повністю зануритися в атмосферу улюблених ігор. Підсвічування клавіатури можна синхронізувати з підсвічуванням інших пристроїв і налаштувати так, щоб вона максимально відповідала стилю і динаміці гри.

Характеристики Logitech G915 Lightspeed Wireless RGB Mechanical GL Tactile

Тип з підсвіткою
Призначення для ПК
Тип підключення бездротова
Конструкція механічна
Інтерфейс підключення радіо
Формат клавіатури повнорозмірна
Підсвічування клавіш RGB
Особливості колесо регулювання гучності
Довжина шнура 1.8 м
Розміри 475 x 150 x 22 мм
Колір чорний