Клавіатура Logitech K280e (920-005215)

Код товару: 768637
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 920-005215
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: K280e
  • Код виробника: 920-005215
  • Вага: 0.8 кг.
  • Габарити: 48x19x2 см.
  • Короткий опис:

    конструкція - мембранна, USB, повнорозмірна, вологостійкість, Шнур - 1.6 м, Колір - чорний

Опис Logitech K280e

Logitech K280e - комфортна і безшумна клавіатура, розроблена, щоб зберегти продуктивність співробітників протягом усього дня.


Повнорозмірна клавіатура

Клавіатура з повнорозмірною розкладкою розділена на 3 зони: у лівій частині - алфавітно-цифрові і функціональні клавіші, посередині - клавіші навігації (стрілки, клавіші Print Screen, Page Up, Page Down та інші) і праворуч - цифрова панель. Усі клавіші розташовані на звичних місцях, тому вводити текст швидко і зручно. У правому верхньому куті клавіатури знаходяться світлодіодні індикатори. При натисканні клавіш CAPS Lock, SCROLL Lock і NUM Lock загоряється відповідний індикатор.


Вбудована підставка для зап'ясть і регульовані ніжки для похилого розміщення

Вона не заважає при друку, а в моменти відпочинку сприяє розслабленню кисті. Розміщення клавіатури «плазом» дозволяє тримати руки в більш нейтральному, прямому положенні, а якщо знадобиться нахил, його завжди можна створити і відрегулювати за допомогою ніжок.


Низькопрофільні клавіші з практично безшумним натисканням

Введення тексту може здатися досить гучним, особливо якщо ви перебуваєте в маленькому приміщенні або серед людей, чутливих до шуму. На клавіатурі з низькопрофільними клавішами введення тексту практично безшумне, так що ви нікому не заважаєте.


USB-під'єднання Plug-and-Play

Швидке і просте встановлення. Розпакуйте - і практично відразу починайте друкувати. Досить вставити дріт у вільний роз'єм USB на настільному ПК або ноутбуці, і клавіатурою можна користуватися.


Міцна конструкція

Конструкція клавіатури відрізняється підвищеною міцністю. Клавіатура пройшла тести на вологозахищенність, а клавіші, що витримують до 10 млн натиснень, захищені від стирання, що скоротить запити від співробітників щодо заміни клавіатури.


Зручні функціональні клавіші

Використовуйте функціональні клавіші для миттєвого доступу до часто використовуваних функцій: наприклад, до панелі чудо-кнопок Windows 8 або регуляторів гучності й управління мультимедіа. Клавіші можна перепрограмувати, щоб вони відкривали часто використовувані вами додатки, папки і веб-сторінки. 

Характеристики Logitech K280e

Розміри, мм 459 x 20.4 x 182.6
Довжина кабелю, м 1.8
Кількість кнопок 103
Додаткові характеристики Вологозахищений корпус
Вага, г 930
Інтерфейс USB
Основний колір Чорний
Тип клавіш Мембранний
Призначення Звичайні
Тип підключення Дротове
Особливості Підставка під зап'ястя