Миша LOGITECH MX Master 3 Advan Wireless, GRAPHITE (L910-005694)

Код товару: 1063619
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech L910-005694
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 2 міс.
  • Код виробника: L910-005694
  • Вага: 0.33 кг.
  • Короткий опис:

    Бездротова миша LOGITECH MX Master 3 Bluetooth Mouse - GRAPHITE

Опис Миша LOGITECH MX Master 3 Advan Wireless, GRAPHITE (L910-005694)

Величезні можливості з MX Master 3

Розроблена для людей творчих професій і програмістів, миша LOGITECH має великі можливості та може вважатися кращою мишею серії Master. Завдяки функціональній конструкції і передовим технологіям пристрій забезпечить ефективну роботу.


Тисяча рядків за секунду

Конструкція коліщатка прокрутки в даній моделі була повністю переглянута. Оновлене колесо MagSpeed ​™ забезпечує прокрутку зі швидкістю тисяча рядків на секунду, а також дозволяє з точністю до пікселя управляти курсором миші. Виготовлено коліщатко зі сталі, його робота майже безшумна. Завдяки механічній обробці, тактильні відчуття залишаються на висоті, а досить велика вагу забезпечує відчутну інерцію.


Ергономічність форми для впевненої роботи

Миша забезпечує максимально комфортне використання за рахунок корпусу зі спеціально підібраною під долоню формою. Надзвичайно вдале розміщення кнопок переміщення вперед/назад і кнопки жестів, а також нове коліщатко під великий палець, дозволяють братися за складні проекти та працювати ще впевненіше, ніж раніше.


Налаштування індивідуальних параметрів

Тепер ви можете швидко налаштовувати всі дії під конкретні робочі процеси. Миша відмінно налаштовується пошти в будь-якому додатку. Ви помітно прискорите свою роботу підібравши потрібні параметри в додатках PowerPoint®, Excel®, Google Chrome™, Microsoft Word®, Edge, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Adobe Photoshop®.


З'єднання з декількома комп'ютерами

З технологією Flow вам доступна можливість одночасно працювати з декількома комп'ютерами. Перемістивши курсор до краю екрана ви легко перемкнетесь на управління іншими пристроями. Миша MX Master 3 без проблем перемикається з однієї операційної системи на іншу, зокрема і з macOS на Windows®. Легко передавайте дані між комп'ютерами, для цього достатньо скопіювати фото, текст або інший файл на одному пристрої і вставити на іншому.


Однаково ефективна на будь-якій поверхні

Модель MX Master 3 у п'ять разів точніше і швидше базовою, що дозволяє завжди потрапляти покажчиком по потрібним пікселям. Миша має надвисокий рівень чутливості 4000 точок/дюйм, а технологія Logitech Darkfield™ майже на будь-якій поверхні (зокрема і на склі) забезпечує швидке відстеження.


Роз'єм USB-C для швидкої зарядки

Миша комплектується кабелем USB-C, який дозволяє швидко заряджати акумулятор. Повністю заряджена батарея забезпечує працездатність MX Master 3 на 70 днів. Швидка зарядка в одну хвилину дає три години роботи. 

Характеристики Миша LOGITECH MX Master 3 Advan Wireless, GRAPHITE (L910-005694)

Додаткова інформація
Дизайн та характеристики
Розташування пристрою: Зовнішній
Підключення: Без дротів
Безпровідна технологія: Bluetooth/RF
Частотний діапазон: 2.4 ГГц
Кількість кнопок: 7
Функції клавіш/кнопок: Back, Вперед, Applications Switch
Макс і Мін роздільна здатності руху: 200dpi4000dpi
Крок зміни роздільної здатності сенсора: 50 dpi
Характеристики миші: Колесо прокруткиDarkfield Laser TrackingRechargeableConnect up to 3 DevicesGesture ButtonMode Shift ButtonMagspeed WheelThumb Wheel
Системні вимоги
Сумісні платформи: PC
Необхідна ОС: Linux Microsoft Windows 7 або новіша Apple Mac OS 10.13 or Later
Акумулятор
Технологія акумулятора: Літій-полімерний
Середній час роботи від акумулятора: 70 days
Колір: Графітовий сірий
Кабелі в комплекті: Кабель USB Тип C
Аксесуари в комплекті: USB-ресівер Посібник користувача
Габарити та вага
Глибина: 51 мм
Висота (мм): 124.9 мм
Ширина: 84.3 мм
Номінальна вага: 0.141 кілограм