Мишка Logitech M590 Silent Graphit (910-005197)

Код товару: 878958
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 910-005197
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: M590 Silent Graphit
  • Код виробника: 910-005197
  • Вага: 0.22 кг.
  • Габарити: 15x10x5 см.
  • Короткий опис:

    для ноутбука, для комп'ютера, Bluetooth, радіо, 1000 dpi, 7

Опис Logitech M590 Silent Graphit

З мишею M590 Multi-Device Silent можна виконувати всі поставлені завдання продуктивно і без зайвого шуму. Завдяки підтримці технології Logitech FLOW ця миша має майже магічну здатністю працювати з двома комп'ютерами, переміщаючи між ними дані. Рівень шумозаглушення 90% гарантує, що ви не будете заважати оточуючим.


Підтримка технології Logitech Flow дозволяє використовувати весь потенціал моделі M590, легко і просто працюючи на кількох комп'ютерах одночасно. Переміщайте курсор миші між екранами двох комп'ютерів і копіюйте потрібні фрагменти тексту, зображення і файли з одного пристрою на інший. Це більш ефективно, ніж відправка даних з одного пристрою на інший по електронній пошті.


Модель M590 має високий рівень шумозаглушення (більше 90%). Клацання кнопки майже не чути, а тактильний відгук залишається на колишньому рівні. Порадуйте тишею себе і оточуючих. Завдяки спеціальному гумовому коліщатка і ніжок з високоякісного матеріалу миша M590 плавно ковзає по поверхні, а під час прокрутки ви не почуєте ні звуку.


Прецизійне коліщатко підвищує точність прокрутки (завдяки більшій кількості кроків на міліметр), дозволяючи швидше і простіше перегортати об'ємні веб-сторінки. При цьому заряду батареї миші вистачає на 70 днів роботи.


Дві кнопки для великих пальців дають додатковий контроль там, де він потрібен. За замовчуванням ці кнопки виконують функції переходу вперед і назад при перегляді веб-сторінок. Ви можете налаштувати їх так, як вам потрібно, в ОС Mac OS X і Windows® - для цього буде потрібно завантажити програмне забезпечення Logitech Options ™.


Цю миша ніщо не зупинить - пристрій може працювати до 24 місяців від однієї батарейки типу AA. Автоматичний перехід в сплячий режим і вимикач харчування знижують енергоспоживання, а індикатор стану батареї дозволяє уникнути неприємних сюрпризів. 

Характеристики Logitech M590 Silent Graphit

Розташування пристрою: Зовнішній
Підключення: Без дротів
Безпровідна технологія: Bluetooth/RF
Частотний діапазон: 2.4 ГГц
Системні вимоги
Необхідна ОС: Linux Microsoft Windows 7 Apple Mac OS X 10.5 or Later Microsoft Windows 8 Chrome OS Microsoft Windows 10
Підтримуваний типорозмір акумулятора: AA
Кількість батарей в комплекті: 1
Необхідна кількість батарей: 1
Додаткова інформація
Колір: Graphite Tonal
Аксесуари в комплекті: USB-ресівер АА Батарейка Документація
Дизайн та характеристики
Інтерфейс: USB/Wireless
Кількість кнопок: 3
Роздільна здатність під час руху: 1000 dpi
Технологія вказівного пристрою: Оптична
Характеристики миші: Колесо прокруткиAdvanced Optical Tracking
Сумісні платформи: PC
Акумулятор