Мишка Razer Basilisk Essential (RZ01-02650100-R3M1)

Код товару: 922582
Немає в наявності
  • Інформація по Razer RZ01-02650100-R3M1
  • Виробник: Razer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Basilisk Essential
  • Код виробника: RZ01-02650100-R3M1
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 8x6x4 см.
  • Короткий опис:

    для ноутбука, для комп'ютера, USB, 6400 dpi, 7, Програмовані кнопки - є

Опис Razer Basilisk Essential

Мишка Razer Basilisk Essential 

Ергономічна форма новинки та оновлення бічні панелі залишать у вас враження, що саме її вас так давно не вистачало для повного щастя. На мишці присутній стильна і багатофункціональна кнопка. Ви зможете призначити її для кожної, окремо взятої, ігри, або навіть записати на неї макрос. Крім усього перерахованого вище, нова версія Basilisk порадує вас барвистими квітами незрівнянною підсвічування Razer Chroma з 16.8 мільйонів варіантів відтінків. Осяяний свою ігрову місце насиченими кольорами!

Найфункціональніша ігрова миша в світі! Швидко. Точно. Смертельно. Підніміть рівень своєї гри за допомогою Razer Basilisk. Маніпулятор має найдосконаліший оптичний датчик в світі і оснащений такими функціями, як настройка опору колеса прокрутки і кнопка швидкої зміни DPI. Справжній 6400 DPI 5G оптичний датчик. Raser Basilisk оснащений новітнім оптичним датчиком Razer 5G з роздільною здатністю 6400 DPI, який забезпечує неперевершену точність і продуктивність.

Змінна жорсткість коліщатка. Razer Basilisk дозволяє вам налаштовувати опір колеса прокрутки. Завдяки вашій індивідуальної чутливості ви зможете більш точно виконувати bunny hops, вибирати зброю і інші дії. Змінна педаль DPI. Щоб забезпечити вам абсолютний контроль на льоту, Razer Basilisk оснащений знімною педаллю DPI, яка, утримуючи, дозволяє тимчасово змінювати чутливість для надшвидких поворотів і підвищує точність прицілювання.

Razer - відома американська компанія, що працює з 1998 року, спеціалізація якої - виробництво професійного обладнання для ігор, до якого відносяться перш за все миші, клавіатури, килимки під миша, навушники etc. Слоган компанії - \ "Razer. For gamers. By gamers. \" Фірма високо оцінюється знавцями і ентузіастами комп'ютерних ігор, її шанують кіберспортсмени.

Характеристики Razer Basilisk Essential

Гарантія 12
Виробник Razer
Артикул RZ01-02650100-R3M1
Код ТДБ TD-00226572
Призначення Ігрова
Розмір миші Велика
Роздільна здатність, dpi 6400
Кнопки стандартні
Ергономіка для правої руки
Джерело живлення від USB
Підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Кількість кнопок 7
Колір чорний