Мишка Razer Viper 8KHz USB RGB Black (RZ01-03580100-R3M1)

Код товару: 1126132
Немає в наявності
  • Інформація по Razer RZ01-03580100-R3M1
  • Виробник: Razer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Viper 8KHz USB RGB Black
  • Код виробника: RZ01-03580100-R3M1
  • Вага: 0.23 кг.
  • Габарити: 6x17x10 см.
  • Короткий опис:

    для ноутбука, для комп'ютера, USB, 20000 dpi, 8, 26.73 x 57.6 x 37.81 мм, 1.8 м, 71 г

Опис Razer Viper 8KHz USB RGB Black

АБСОЛЮТНИЙ КОНТРОЛЬ. НА НОВОМУ РІВНІ
Досягніть наступного рівня абсолютного контролю з Razer Viper 8KHz – симетричною ігровий мишею для кіберспорту з істинною частотою опитування 8000 Гц для максимальної швидкості і мінімальної затримки з коли-небудь досягнутих. З вдосконаленою оптичними перемикачами Razer 2-го покоління мишею, прийшов час стати на ноги і залишити все позаду.

ВИПЕРЕДЖАЄ БИТВУ. У 8 РАЗ
Технологія Razer HyperPolling перевершує галузеві стандарти з істинною частотою опитування 8000 Гц – відправляючи до 8 разів більше даних за секунду і скорочуючи затримку з 1 до 1/8 мілісекунди.

НІКОЛИ НЕ ВТРАЧАЙТЕ СЛІДІВ ПЕРЕМОГИ
НА відміну від мишей з більш низькою частотою опитування, де рух курсору може викликати непостійні мікровиключенія, технологія Razer HyperPolling забезпечує Надплавний переміщення курсору – відмінність, яке ще більш очевидно на моніторах з високою частотою оновлення.

НУЛЬОВИЙ РИЗИК ПРОМАХУ
З поліпшеною тактильним зворотним зв"язком, тепер кожен клацання відчувається і звучить більш приємно. І без необхідності в затримці вібрації, використовуваної в традиційних перемикачах, блискавичне спрацьовування доповнюється технологією Razer HyperPolling, щоб забезпечити мінімальну затримку введення, яка наближає вас до гри на професійному рівні.

ТОНКАЯ НАСТРОЙКА ДЛЯ ПОПІКСЕЛЬНО ТОЧНОСТІ ПРИЦІЛЮВАННЯ
Завдяки кращій в галузі точності дозволу 99,6% навіть найтонші руху цієї симетричною киберспортівной ігровий миші постійно відстежуються. Оснащений інтелектуальними функціями сенсор стає ще більш точним, забезпечуючи високий рівень точності для виграшних в грі хедшотов.

ВАЖКОАТЛЕТІВ З УЛЬТРА ЛЕГКИМ ДИЗАЙНОМ, ВАГОЮ 71 ГРАМ
Насолоджуйтеся більш швидким і плавним керуванням за допомогою однієї з найлегших ігрових мишей на ринку. При вазі всього 71 г, що ще більш вражає, вона отримала свою вагу без шкоди для міцності конструкції, завдяки симетричному форм-фактору.

РОЗШИРЕНА ВБУДОВАНА ПАМ'ЯТЬ
Будьте готові до змагань де завгодно, маючи до 5 збережених профілів, які дають вам доступ до оптимальних комбінацій клавіш, макросам і подвійному введенню за допомогою функції Razer HyperShift.

КАБЕЛЬ RAZER SPEEDFLEX
З сплетеним для більшої гнучкості і забезпечує мінімальний опір кабелем, ви зможете виконувати більш швидкі і плавні рухи для більш точного керування мишею.

УБУДОВАНІ В КОРПУС ПРОГУМОВАНИЙ БІЧНІ НАКЛАДКИ
Для більш безпечних рухів, миша оснащена гумовими накладками, які повністю закривають її ліву і праву сторони – вони вбудовані в корпус для запобігання відшаровування.

НІЖКИ З 100% ТЕФЛОН PTFE
Ця симетрична ігрова кіберспортивного миша здатна ковзати по будь-якій поверхні завдяки ніжкам, зробленим з найчистішого тефлону (PTFE) найвищої якості.

8 ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК
Повністю настроюються за допомогою Razer Synapse 3 8 програмованих кнопок дозволяють отримати доступ до макросам і другорядним функцій для розширеного контролю.

Характеристики Razer Viper 8KHz USB RGB Black

Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Тип сенсора оптична
Довжина проводу 1.8 м
DPI 20000
Особливості
Кількість кнопок 8
Додатково
Прискорення 50G
Ергономіка для правшів / для лівшів
Швидкість роботи 650 дюймів/с
Частота передачі 8000 Гц
Швидкість спрацьовування кнопки 0.125 м/с
Фізичні
Колір чорний
Вага 71 г
Габарити ( ВxШxГ ) 26.73х57.6х37.81