Мишка Razer Viper Ultimate Wireless (RZ01-03050200-R3G1)

Код товару: 1049469
Немає в наявності
  • Інформація по Razer RZ01-03050200-R3G1
  • Виробник: Razer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Viper Ultimate Wireless
  • Код виробника: RZ01-03050200-R3G1
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 17x11x7 см.
  • Короткий опис:

    для ноутбука, для комп'ютера, радіо, 20000 dpi, 8, Програмовані кнопки - є, 126.7 х 66.2 х 37.8 мм, 1.8 м, 74 г

Опис Razer Viper Ultimate Wireless

НЕ ВСЕ БЕЗДРОТОВІ МИШІ ЗРОБЛЕНІ ОДНАКОВО

Забудьте про звичайне і отримаєте незаперечну перевагу з Razer Viper Ultimate Wireless Lite - бездротовою мишею, створеної для перемог. Спроектована, щоб стати справжнім продовженням геймера, ця смертоносна хижачка оснащена самою передовою технологією і готова випустити свої ікла на змаганнях.

БЕЗДРОТОВИЙ ЗВ'ЯЗОК RAZER HYPERSPEED

На 25% швидше ніж будь-яка інша існуюча бездротова технологія, ви навіть не усвідомлюєте, що граєте бездротовою мишею через її високошвидкісні реакції, мінімальну затримки відгуку і плавне перемикання частот у найгаласливіших напружених баталіях.

ОПТИЧНИЙ СЕНСОР RAZER FOCUS +

Новий вдосконалений сенсор оснащений провідною в індустрії роздільною здатністю 20 000 DPI і точністю дозволу 99,6%, гарантуючи, що навіть самі найменші рухи бездротової миші відслідковуються постійно. Завдяки своїм інтелектуальним функціям, сенсор став ще більш високоточним, що дозволяє добитися високої влучності в хедшоти.

ОПТИЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ RAZER™ ДЛЯ МИШІ

Використовують інфрачервоний світловий промінь для фіксування кожного натискання, перемикачі бездротової миші Razer Viper Ultimate Wireless Lite дозволяють домогтися часу відгуку в 0,2 мілісекунди. Оскільки більше не потрібний традиційний фізичний контакт, ця форма спрацьовування прибирає необхідність введення затримки для усунення брязкоту контактів і ніколи не видає ненавмисних кліків, надаючи більш точний контроль і бездоганне виконання команд.

ЛЕГКИЙ ДИЗАЙН ВАГОЮ 74 ГРАМА

Насолоджуйтесь швидким і плавним контролем з найлегшою бездротової ігровий мишею на ринку. При вазі всього 74 грами, миша Razer Viper Ultimate Wireless Lite має міцну симетричною конструкцією.

70 ГОДИН РОБОТИ ВІД АКУМУЛЯТОРА

Удосконалена енергоефективність бездротового зв'язку дозволить цій мишці працювати до 70 годин поспіль. Зарядка раз на тиждень забезпечить вам 10 годин щоденної гри.

ВБУДОВАНА ПАМ'ЯТЬ НА 5 ПРОФІЛІВ

Візьміть свої налаштування куди завгодно і будьте готові до бою в будь-який час. Активуйте до 5 профілів налаштувань, використовуючи вбудовану пам'ять миші або хмарне сховище.

8 ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК

Повністю налаштовувані за допомогою Razer Synapse 3, 8 програмованих кнопок дозволять вам додати макроси і додаткові функції для легкого використання розширеного ряду дій.

Характеристики Razer Viper Ultimate Wireless

Також миша бездротова
Тип датчика оптичний
Призначення для ноутбука
Тип Геймерські
Підключення дротове
Інтерфейс підключення радіо
Роздільна здатність (max) 20000 dpi
Роздільна здатність (min) 400 dpi
Датчик RAZER FOCUS+
Кількість кнопок 8
Кількість коліс прокрутки 1
Програмовані кнопки є
Живлення акумулятор
Особливості підсвічування
Розміри 126.7 х 66.2 х 37.8 мм
Довжина кабеля 1.8 м
Вага 74 г
Колір чорний