Мишка SteelSeries Rival 3 Black (62513)

Код товару: 1031267
Немає в наявності
  • Інформація по SteelSeries 62513
  • Виробник: SteelSeries
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Rival 3 Black
  • Код виробника: 62513
  • Вага: 0.16 кг.
  • Габарити: 16x9x5 см.
  • Короткий опис:

    Геймерські, для комп'ютера, дротове, USB, оптичний, 8500 dpi, кількість кнопок - 6, середня, 120 х 67 х 38 мм

Опис SteelSeries Rival 3 Black

Поза конкуренцією
Ігрова мишка Rival 3 була створена, використовуючи ті ж передові технології, що й професійна лінійка ігрових продуктів. Включно з чудовою підсвіткою, новим продуктивним сенсором і нереальним рівнем довговічності.



Сенсор Truemove Core
Насолоджуйтеся точним відстеженням 1 до 1 з новим сенсором, розробленим спеціально для Rival 3. З діапазоном роздільної здатності від 100 до 8 500 DPI ви можете грати з приголомшливою точністю, швидкістю та надійністю.



Створена для довгої роботи
Завдяки високоякісному полімеру та перемикачам, призначеним для 60 мільйонів кліків (як у преміальних мишей), кожен компонент первинно був виготовлений із надміцних матеріалів, призначених для довгих років експлуатації.



Легка й ергономічна
Легкі матеріали, реалізовані в ергономічній формі, допомагають знизити навантаження на руку, забезпечуючи комфорт під час довгих годин інтенсивного ігрового процесу.



Вбудована пам'ять
Вбудована пам'ять дає змогу зберігати налаштування частоти опитування й роздільної здатності, макроси кнопок у межах 5 профілів безпосередньо на мишці, що дає змогу легко досягти ідеальних налаштувань окремо для кожної гри.



Налаштування в Engine
SteelSeries Engine відкриває доступ до величезного арсеналу налаштувань і застосунків, що дають змогу легко використовувати різні режими для 3-зональної RGB-підсвітки. Спеціальні програми для Discord і GameSense дають змогу виводити оповіщення про повідомлення в чаті та внутрішньоігрові події.



Рекомендовані типи схоплення
Ергономічна форма Rival 3 розроблена для найвимогливіших гравців щодо комфорту. Незалежно від того, чи використовуєте ви схоплення пальцями, долонею або "кіготь", форма миші забезпечить ідеальний комфорт під час тривалих та інтенсивних ігрових сесій.

Характеристики SteelSeries Rival 3 Black

Тип Геймерські
Тип датчика оптичний
Призначення для комп'ютера
Розмір середня
Розміри 120 х 67 х 38 мм
Підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Роздільна здатність (max) 8500 dpi
Роздільна здатність (min) 100 dpi
Кількість кнопок 6
Особливості підсвічування
Колір чорний