Кух.прилад TRAMONTINA Barbecue 6пр (шампур-3шт,ніж 178мм,вид,щип) інд.бл (26499/026)

Код товару: 838437
Немає в наявності
  • Інформація по Tramontina 26499/026
  • Виробник: Tramontina
  • Країна-виробник: Бразилія
  • Код виробника: 26499/026
  • Вага: 1.2 кг.
  • Короткий опис:

    Набор приборов для гриля TRAMONTINA Barbecue 6 предметов. Комплектация набора: - шампур 65 см - 3 шт. - нож 178 мм – 1 шт. - вилка для мяса 46 см - 1 шт. - щипцы 47 см - 1 шт. Материал лезвия: нержавеющая сталь. Материал рукоятки: натуральное дерево. Материал заклепок: алюминий.

Опис Кух.прилад TRAMONTINA Barbecue 6пр (шампур-3шт,ніж 178мм,вид,щип) інд.бл (26499/026)

TRAMONTINA ЗАПРОШУЄ НА БАРБЕКЮ ПО-БРАЗИЛЬСЬКИ

Як і будь-яка інша латиноамериканська національна кухня, бразильська кулінарна традиція і вміє, і любить готувати запечене м‘ясо, яке має смачну назву Сhurrasco.

 

 

Літо – найкраща пора для приготування смачних страв на відкритому вогні просто неба. Складно знайти більш популярний спосіб приготування смаколиків на природі, ніж різноманітні варіанти грилю. Саме такий спосіб є максимально простим і водночас ефективним, крім того, приготування м‘яса та овочів на грилі перетворює будь-який пікнік на маленьку пригоду. Але весь час готувати однакові страви на кшталт шашлику швидко набридає, і поціновувачі запеченого м‘яса починають шукати більш вишукані та екзотичні варіанти. Один з них – бразильский чураско.

 

Традиційно для приготування чураско бразильці використовували відбірні телячі стейки, але сучасна латиноамериканська кухня допускає готувати чураско практично з будь-якого м‘яса – яловичини, свинини або навіть птиці. В будь-якому разі, головним в чураско є не те, З ЧОГО його готувати, а ЯК це робити! До речі, на відміну від шашлику, м‘ясо для чураско не потребує попереднього маринування, а лише рясно обробляється сіллю та спеціями.

 

 

Головне в приготуванні чураско – правильно нарізати м‘ясо поперек волокон, нанизати на шампур зі зручною ручкою та обсмажити на розжареному деревному вугіллі. Подавати до столу чураско треба безпосередньо на шампурах, зрізаючи кожний сматочок безпосередньо перед відправкою до рота. Так м‘ясо максимально довго залишається гарячим та соковитим, не втрачаючи свого чудового смаку та аромату. Ось саме через таку технологію приготування і вживання у справі чураско таке величезне значення має гідний кухонний інструмент!

 

Бренд Tramontina як ніхто інший добре знається на бразильській кухні, саме тому ТМ Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів і ножів Сhurrasco для приготування однойменного м‘ясного делікатесу. Який би рецепт з якого б м‘яса ви не обрали для приготування найсмачнішого чураско, вам не обійтися без спеціального приладдя, що включає в себе решітки, особливі ножі, виделки, щипці, лопатки та, звичайно, шампури!

 

Кожний виріб із серії Сhurrasco виготовлено з особливої нержавіючої сталі та оснащено подовженою дерев‘яною ручкою, яка захистить руки від опіків і дозволить зручно тримати кулінарні інструменти.

 

 

Маючи в своєму розпорядженні будь-який з наборів для барбекю Tramontina Сhurrasco, ви зможете відчути себе справжнім латиноамериканським кулінарним маестро та порадувати друзів смачним соковитим чураско!

 

Характеристики Кух.прилад TRAMONTINA Barbecue 6пр (шампур-3шт,ніж 178мм,вид,щип) інд.бл (26499/026)

Серія Barbecue
Призначення для грилю
Матеріал леза Нержавіюча сталь
Матеріал руків'я Дерево
Основний колір дерево
Можна мити в посудомийній машині Ні
Артикул 26499/026