Набір інструментів Top Tools змінних головок торцевих 38D143, 1/2", 8 шт. (38D143) сменных торцевых головок 38D143, 1/2", 8 шт.

Код товару: 876586
Під замовлення
385 Грн
  • Інформація по TOP TOOLS 38D143
  • Виробник: TOP TOOLS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: сменных торцевых головок 38D143, 1/2", 8 шт.
  • Код виробника: 38D143
  • Вага: 0.85 кг.
  • Габарити: 29x16x2 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - автомобільний, кількість інструментів - 8 шт

Опис TOP TOOLS сменных торцевых головок 38D143, 1/2", 8 шт.

Top Tools - гамма основних ручних інструментів і навісних замків. Найпростіші рішення, призначені для нескладних робіт за дуже привабливими цінами.
Top Tools (38D143) - це набір ручного інструменту: змінних торцевих головок з тріскачкою, що складається з 8 предметів. Всі інструменти виготовлені з високоякісних матеріалів.Ключі торцеві 10-19 мм є незамінним інструментом для закручування деталей, розташованих у важкодоступних або специфічних місцях, коли застосування інших типів ключів неможливо.
Продукція торгових марок «Topex» і «Top tools» призначена для любителів, для тих, хто самостійно виконує домашній ремонт. Завдяки постійно покращуючій якості й привабливим цінам до інструментів марок «Topex» і «Top tools» все частіше звертаються і професійні будівельники. Піклуючись про своїх клієнтів, фірма створила і розвиває лабораторію, в якій інструменти піддаються ретельним випробуванням на витривалість і якість. Дані характеристики мають велике значення для малих будівельних фірм, так як дозволяють підтримувати конкурентоспроможні ціни на надані послуги, без зниження рівня безпеки і якості праці. Великою зручністю для клієнтів є доступність інструментів марок «Topex» і «Top tools». Наявність інструментів як в традиційних магазинах з інструментами, так і у великих мережевих супермаркетах призвело до того, що в більшості українських сімей марки «Topex» і «Top tools» стали синонімом інструменту.

Характеристики TOP TOOLS сменных торцевых головок 38D143, 1/2", 8 шт.

Також шукають недорогі
Призначення автомобільний
Кількість інструментів 8 шт
Комплектація набору тріскачка
Кількість торцевих головок в наборі 6 шт
Розмірність торцевих головок метрична
Довжина торцевих головок стандартна
Розміри торцевих головок 17
Розмір прієднувального квадрата 1/2"
Тип інструмента трещіточна рукоятка