Набір посуду Ringel Hagen 12 предметів (RG-6005)

Код товару: 1054206
Під замовлення
3359 Грн
  • Інформація по Ringel RG-6005
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Hagen 12 предметів
  • Код виробника: RG-6005
  • Вага: 5 кг.
  • Габарити: 40x30x30 см.
  • Короткий опис:

    12, кругла, кастрюля - 5 шт, кришка - 6 шт, ківш - 1 шт, 20 см, 22 см, 24 см, 16 см, 14 см, 2.6 л, 1.9 л, 6.1 л, 3.6 л, 1.15 л, 4.35 л, Матеріал - нержавіюча сталь, скло, сріблястий

Опис Ringel Hagen 12 предметів

Набір посуду RINGEL Hagen найбільший набір для кухні в асортименті. У нього входить ківш 1,15 л, каструлі 1,9 л, 2,6 л, 3,6 л, 4,35 л і 6,1л.

Любите готувати різноманітну їжу для своїх близьких, цей набір максимально допоможе вам у приготуванні одночасно всього меню.


НЕРЖАВІЮЧА СТАЛЬ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЄ МІЦНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ КОНСТРУКЦІЇ


Ківш і каструлі з набору Hagen від Ringel виготовлені з нержавіючої сталі з високим вмістом хрому та нікелю, завдяки чому виріб отримує гарантований захист від корозії і деформації, а також не боїться нагріву до високих температур. Разом з тим, нержавіюча сталь, з якої виготовлений набір Leipzig є повністю безпечною для здоров'я.


ДЗЕРКАЛЬНИЙ БЛИСК ВІДПОЛІРОВАНОЇ ПОВЕРХНІ


Полірована поверхня - запорука прекрасного зовнішнього вигляду та додаткового захисту від корозії. Високоякісна нержавіюча сталь, застосована при виробництві даного набору, за допомогою спеціальних методів полірування отримує цілий ряд покращених характеристик, серед яких простота в догляді, а також тривалий термін експлуатації без втрати зовнішньої привабливості.


ТРИШАРОВЕ КАПСУЛЬНЕ ДНО


У конструкції ковша та каструлі з набору Hagen застосована спеціальна товста алюмінієва пластина, герметично запаяна всередині капсуля з нержавіючої сталі. Таке рішення дозволяє швидше нагріватися і краще розподіляє тепло по всій поверхні, адже алюміній має підвищену порівняно зі сталлю теплопровідністю. Завдяки цьому приготування їжі займає менше часу, що дозволяє заощадити як енергію і час.


НАДІЙНЕ КЛЕПОЧНЕ КРІПЛЕННЯ РУЧОК


Ручки, виконані з нержавіючої сталі, мають порожнисту конструкцію, завдяки чому не нагріватися. До корпусу посуду ручки прикріплені за допомогою надійного клепочного кріплення.


ВДАЛІ КОНСТРУКТИВНІ РІШЕННЯ НА ВАРТІ ЕРГОНОМІКИ


Мірна шкала на внутрішній стороні стінок каструль і ковша допомагає точніше дотримуватися пропорції сухих у рідких інгредієнтів.

Прозора кришка з термостійкого скла оснащена клапаном для виходу пари, що дозволяє стежити за приготуванням їжі та випускати зайву пару, не знімаючи кришку.


З набором Hagen від Ringel ви зможете приготувати одночасно 5 улюблених страви.


RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні


RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.


RINGEL - залізний характер, блискучий смак!

Характеристики Ringel Hagen 12 предметів

Серія Hagen
Кількість у наборі 12
Комплектація кришка - 6 шт
Форма кругла
Діаметр 24 см
Об'єм 6.1 л
Тип внутрішнього покриття без покриття
Матеріал ручки нержавіюча сталь
Кришка скло
Особливості можна мити в посудомийній машині
Сумісність з плитами керамічні плити
Колір сріблястий
Колір внутрішнього покриття сріблястий
Матеріал нержавіюча сталь