Набір сковорідок Tefal Ingenio Emotion 3 предмети (L897S374)

Код товару: 1350218
Є в наявності
2660 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 2660грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по TEFAL L897S374
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Франція
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Ingenio Emotion 3 предмети
  • Код виробника: L897S374
  • Вага: 2.61 кг.
  • Габарити: 34x8x33 см.
  • Короткий опис:

    Тип сковороди - традиційна, Форма - кругла, Ingenio Emotion, Кількість сковорідок - 2 шт, 24 см, Матеріал - нержавіюча сталь, кришка відсутня, сріблястий

Опис TEFAL Ingenio Emotion 3 предмети

Набір сковорідок Tefal Ingenio Emotion 3 предмети

Сковороди 24/28 см - 1 знімна ручка. Шукаєте спосіб спростити домашню кухню? Ingenio допоможе вам. Знімна ручка для каструль і сковорідок, яку можна переміщати від плити до духовки і холодильника, як за помахом чарівної палички? Перевірте. Складаний дизайн для економії місця на кухні? Все вірно. Ingenio: спростіть приготування їжі! Ingenio Emotion - найкраща лінійка для смачних і рівномірно приготованих страв. Виготовлені з високоякісної неіржавкої сталі зовні та безпечного для титану антипригарного покриття всередині, ця лінійка забезпечує виняткову міцність і довговічність.
Універсальний посуд в один клік

Ingenio був створений, щоб спростити приготування їжі в домашніх умовах. Запаліть плиту, розпаліть духовку і завантажте залишки прямо в холодильник за допомогою гладкої знімної ручки, яка являє собою набагато більше, ніж просто гаджет: наднадійна 3-точкова система безпеки, здатна витримувати вагу до 10 кг і захищена нашою 10-річна гарантія. Ingenio щодня економить час і енергію на кухні. Асортимент Ingenio Emotion був розроблений для підвищення задоволення від приготування їжі завдяки модному та елегантному зовнішньому вигляду. Асортимент виготовлено з високоякісної неіржавкої сталі з гарантією на 5 років, він має товсту алюмінієву основу, що забезпечує ароматні та рівномірно приготовані результати. Титанове безпечне антипригарне покриття забезпечує виняткову стійкість для максимальної довговічності.

Посуд, який робить усе
Усе, що вам потрібно, щоб спростити повсякденну домашню кухню: чарівна знімна ручка, пательня, яку можна використовувати в духовці та холодильнику, і компактна конструкція, яку можна складати.

Міцна знімна ручка
Знімна ручка для важких умов експлуатації з повним спокоєм: 3-ступенева система безпеки, здатна витримувати вагу до 10 кг і захищена нашою 10-річною гарантією для довговічної роботи.

Безпечне антипригарне покриття
У рамках нашої прихильності до безкомпромісних стандартів безпеки всі наші антипригарні покриття, що контактують із харчовими продуктами, не містять PFOA, свинцю та кадмію. Випробування проводяться зовнішніми незалежними лабораторіями з більш суворим контролем, ніж ті, що вимагаються згідно з чинними нормами, що стосуються контакту з харчовими продуктами.

Титанове антипригарне покриття
Завдяки ультраущільненим первинним шарам, розрахованим на щоденне приготування їжі впродовж тривалого часу, це міцне покриття забезпечує антипригарні властивості, що зберігаються у 2 рази довше, ніж стандартні покриття Tefal.

Технологія Thermo-Signal
Удосконалена технологія Thermo-Signal стає повністю червоною, коли сковорода досягає ідеальної початкової температури, щоразу забезпечуючи смачні страви з ідеальним кольором, текстурою та смаком.

Легко очистити
Відкрийте для себе кухонний посуд із високоефективним антипригарним покриттям усередині та зовні, розроблений для задоволення всіх ваших повсякденних потреб у приготуванні їжі, для легкого очищення та зручного приготування їжі.

Індукційна основа
Ідеальна дифузія тепла і рівномірне прожарювання день за днем завдяки особливо товстій, ударостійкій клейовій основі, що запобігає деформації з плином часу.

Повна сумісність
Повністю сумісний з усіма плитами для повної універсальності: газовою, електричною, керамічною та індукційною.

Tefal: Бренд посуду №1 у світі
Tefal старанно працює над забезпеченням ідеальних результатів приготування - ще одна причина вибрати Tefal!

*Підходить для миття в посудомийній машині, крім ручок.

Характеристики TEFAL Ingenio Emotion 3 предмети

Основне
Призначення сковороди набір сковорідок
Діаметр 24 см ;28
Матеріал сковороди нержавіюча сталь
Внутрішнє покриття Titanium 2Х
Антипригарне покриття
Кришка -
У набір входять Сковорода – 24 см
Сковорода – 28 см
Зйомна ручка
Сумісність із джерелами тепла Газові плити
Електричні плити
Індукційні плити
Додатково
Сумісність з індукцією
Можливість мити в посудомийній машині
Особливості сковороди для всіх видів плит
індикатор нагріву
мити сковороду відразу після того, як вона охолоне
Матеріал ручки бакеліт
Колір корпусу сріблястий
Вага 2000 г
Фізичні