Аксесуари до кухонних комбайнів Kenwood AT910008

Код товару: 593149
Немає в наявності
  • Інформація по KENWOOD AT910008
  • Виробник: KENWOOD
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: AT910008
  • Вага: 0.22 кг.

Опис KENWOOD AT910008

Різноманітність видів макаронних виробів вражає і захоплює. Італійці знають толк у пасті. Але для того щоб покуштувати справжні італійські макарони не обов"язково летіти на їх сонячну батьківщину. Насадка Kenwood AT910008 SILATELLI створена для того, щоб в домашніх умовах ви могли приготувати особливі макаронні вироби - Silatelli. Цей пристрій є доповненням до насадки АТ 910, яка використовується в кухонних машинах Chef і Major. Ціна насадки невисока, але ви здивуєтеся, скільки користі вона вам принесе.

Насадка з внутрішнього боку має різьбу, якою вона кріпиться до м"ясорубки. З іншого боку розташовані чотири отвори спіральної форми.

Матеріал, з якого виготовлено пристрій, це нержавіюча сталь. Насадка має поверхню з бронзовим покриттям, яке не дає прилипати тісту до форми. Бронза дозволяє надавати макаронним виробам деяку зернистість, через це паста краще вбирає соуси, а смак самої страви значно поліпшується.

Silatelli - це довгі широкі макарони, вигнуті по краях. Домашня кухня відрізняється особливою теплотою. Коли ви покуштуєте страву з пасти власного виготовлення, ви назавжди залишитеся шанувальником цього способу. Адже ви самі будете вирішувати, з якої муки, якої якості готувати макарони. А паста, приправлена соусом з часнику, або посипана сиром буде викликати похвалу і захоплення ваших близьких і друзів. Ви можете купити насадку і додати до списку своїх кулінарних подвигів ще одну страву.

Насадка AT910008 SILATELLI легко робить те, що без цього пристрою здавалося неможливим. Насолоджуйтеся смаком макаронів, які будуть зроблені за всіма правилами приготування справжньої італійської пасти.

Характеристики KENWOOD AT910008

Вага 1 кг
Роз'єм Slow speed outlet
Тип Насадка для приготування макаронних виробів
Материал сталь