Садовий насос Einhell CE-AP 18 Li - Solo, 18В, PXC, 630 л/хв, 0.05 бар (без АКБ та ЗП) (2070110)

Код товару: 1544423
Немає в наявності
  • Інформація по EINHELL 2070110
  • Виробник: EINHELL
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: CE-AP 18 Li - Solo, 18В, PXC, 630 л/хв, 0.05 бар (
  • Код виробника: 2070110
  • Короткий опис:

    акумуляторний, 60 Вт, 670 л/хв, насос низького тиску

Опис EINHELL CE-AP 18 Li - Solo, 18В, PXC, 630 л/хв, 0.05 бар (

Акумуляторний повітряний насос Einhell CE-AP 18 Li-Solo забезпечує свободу без дротів, являючись членом сімейства Power X-Change. Його можна використовувати для надування надувних човнів, надувних матраців та предметів для відпочинку, а також як повітродувки в майстерні та для очищення робочих поверхонь. Два адаптери клапанів забезпечують гнучкість використання. Надування відбувається зі швидкістю 670 л/хв і максимальним тиском 0,05 бар. Блокувальний вимикач дозволяє працювати без утоми, світлодіодна лампа забезпечує оптимальне освітлення навіть в умовах поганого освітлення. Ергономічна ручка підвищує зручність роботи. Для роботи потрібна 18-вольтова батарея із серії Power X-Change. Акумулятор і зарядний пристрій можна придбати окремо, наприклад, як практичний стартовий набір від Einhell.

Зручна повітродувка для майстерні

Тирса розлітається по верстату в інструменті, а пил збирається в кутах? Як практично, що акумуляторний повітряний насос Einhell CE-AP 18 Li-Solo також служить акумуляторною повітродувкою. Так що бруд просто здувається!

Практичний помічник на відпочинку

Будь то надувний матрац, надувний човен або інші предмети для відпочинку – з повітряним насосом, що працює від акумулятора, ви позбавите себе необхідності надувати або накачувати повітря. Компактний, зручний пристрій чудово поміщається в пляжну сумку, тому надувний матрац буде готовий до використання за найкоротші терміни.

Містить адаптер клапана

Для гнучкого використання акумуляторного повітряного насоса Einhell CE-AP 18 Li-Solo в комплект входять два адаптери клапана.

Вбудоване світло

Вбудоване світлодіодний ліхтар забезпечує оптимальну видимість навіть за умов поганого освітлення.

Блокований вимикач

При тривалому використанні акумуляторного повітряного насоса блокований вимикач забезпечує роботу без втоми.

Зручне керування

Компактний та легкий акумуляторний повітряний насос зручно лежить в руці завдяки ергономічній ручці з м'якою поверхнею захоплення.

Накачування

Акумуляторний повітряний насос Einhell CE-AP 18 Li-Solo – ідеальний інструмент для надування надувних човнів, надувних матраців та інших надувних предметів для відпочинку.

Здування

Змінивши адаптер клапана, акумуляторний повітряний насос можна також використовувати для здування предметів для відпочинку без особливих зусиль.

Характеристики EINHELL CE-AP 18 Li - Solo, 18В, PXC, 630 л/хв, 0.05 бар (

Живлення акумуляторний
Потужність 60 Вт
Продуктивність 670 л/хв
Особливості насос низького тиску
Матеріал корпусу пластик
Вага 370 г