Настільна гра Arial Ведмідь іде! (91156)

Код товару: 1404221
Під замовлення
129 Грн
  • Інформація по Arial 91156
  • Виробник: Arial
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Ведмідь іде
  • Код виробника: 91156
  • Короткий опис:

    Тематика - тваринний світ, природа, Вікова група - від 3 років, Кількість гравців - від 2 до 4, розміри коробки - 40 х 17 х 12 см

Опис Arial Ведмідь іде

Настільна гра Ведмідь йде! створювалася для різнобічного розвитку дитини 4 років і більше. Як і у вірші А. Дольського, головного персонажа ведмедя оточує тваринний світ лісу: птахи, ссавці та комахи. На 37 гральних картках зображені птахи, звірі та комахи з підписами російською та англійською мовами. Таке оформлення допомагає не лише вивчити представлених живих істот, а й допомогти в освоєнні англійської мови, що незабаром спростить вивчення її в школі, адже новоспечений школяр уже буде із запасом англійських слів.


У правилах гри передбачено п'ять сценаріїв розвитку подій, що допомагає їй стати універсальною розвагою щонайменше для двох юних гравців.

У першому варіанті мета – зібрати якомога більшу кількість карток з тваринами одного виду. Полегшує це завдання також кольорова позначка вгорі карти для певного виду істот. Наприклад, комахи відзначені зеленим кольором, а птахи – блакитним.

У другому сценарії гри пропонується також зібрати пару тварин (дві сови, дві бджоли і т.д.), а після відкласти її в бік, таким чином «скинути карти». Переможе гравець із порожніми руками, після повного розіграшу колоди. Ведмідь у цьому змаганні не братиме участі.

Третій варіант схожий на гру Сапер, тільки мета тут – зібрати максимально кількість парних карт, але початок гри відрізняється від попередніх варіантів тим, що колода повністю розкладається на столі сорочкою вгору і кожен учасник по черзі перевертає дві картки навмання, сподіваючись, що ті будуть зображати істот одного виду. Якщо так і вийшло, то гравець забирає пару собі і хід робить наступний учасник. В іншому випадку карти перевертаються сорочками вгору, і чергу робити свій хід приймає наступний учасник. Якщо хтось із гравців натрапив на картку з ведмедем, потрібно скрикнути «Ведмідь йде!», учасники заплющують очі, а той, хто витяг картку, перевертає зображення ведмедя наосліп і перемішує карти на столі.
З сценаріями гри радимо ознайомитися особисто в інструкції.

Настільна гра Ведмідь йде! варто купити тим, хто хоче, щоб розвиток дитини відбувався в захоплюючій атмосфері змагання, що стрімко розвивається, а також тим, хто хоче полегшити дитині початок вивчення англійської мови.

Схожі правила угруповання карт по сімействах можна знайти в іграх Зоо та Бата Му .

Нехай забавні звірятка допоможуть вашому малюку стати розумним і розумним!

Характеристики Arial Ведмідь іде

Комплектація 36 карток із зображенням тваринного світу, правила гри
Призначення для дітей
Вікова група від 3 років
Кількість гравців від 2 до 4
Матеріал картон
Розміри коробки 40 х 17 х 12 см
Мова українська
Тематика тваринний світ, природа
Жанр розвивальні