Настільна гра Аsmodee Dixit 10: Mirrors (Діксіт 10: Дзеркала) (5306) Dixit 10 Mirrors (Діксіт 10 Дзеркала)

Код товару: 1300099
Під замовлення
698 Грн
  • Інформація по Аsmodee 5306
  • Виробник: Аsmodee
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Модель: Dixit 10 Mirrors (Діксіт 10 Дзеркала)
  • Код виробника: 5306
  • Вага: 0.36 кг.
  • Габарити: 29x12x5 см.
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 5 років, Кількість гравців - від 3

Опис Аsmodee Dixit 10 Mirrors (Діксіт 10 Дзеркала)

Дзеркала показують відображення світу навколо. Якщо вдивлятися в їх блискучу поверхню можна завжди побачити щось нове. Задзеркалля - це світ, в якому можливо все! Світ, в якому діти грають ролі дорослих, а звірі чекають тебе на постійне чаювання. Давайте ж і ми заглянемо по той бік скла, щоб насолодитися новими малюнками зворотньої реальності.

Dixit: Mirrors (Діксіт. Дзеркала) - це десяте доповнення до популярної настільної гри Діксіт. Розширення містить 84 нові карти, ілюстровані французьким художником Себастьяном Телескі (Sebastien Telleschi).

Карти нового доповнення за розміром ідентичні з усіма картами Діксіт і можуть бути замішані в існуючу колоду гри.

Зображення на нових картах містять більше героїв, дітей, в порівнянні з картами базової гри, а самі ілюстрації художника більш яскраві. 

Слід зазначити, що десяте доповнення не є самостійною грою і вимагає будь-яку базу Діксіта з треком переможних балів, жетонами й іншими необхідними для повноцінної гри компонентами.

Ігровий процес Діксіт дуже простий. Учасники отримують на руки по кілька карт і по черзі беруть роль провідного гравця. Такий гравець вибирає одну зі своїх карт, озвучуючи в слух пов'язану з нею асоціацію. Решта гравців намагаються підібрати свою карту максимально подібну з асоціацією ведучого. Відібрані карти перемішуються і викладаються на стіл. Завдання гравців - відгадати, яка ж з них належала ведучому.

При цьому потрібно давати такі асоціації, щоб гравці могли відгадати карту, але не всі з них.

Увага! Dixit 10: Mirrors - це не самостійна гра, а набір додаткових карт. Для повноцінної гри вам буде потрібна базова версія гри Dixit (Діксіт) або Dixit Odyssey (Діксіт Одісея)

Характеристики Аsmodee Dixit 10 Mirrors (Діксіт 10 Дзеркала)

Матеріал картон
Комплектація ігрові картки, правила гри
Серія Dixit
Призначення для підлітків
Вікова група від 5 років
Кількість гравців від 3
Тематика карткові