Гральні карти Bicycle Natural Disasters - Earthquake (14041)

Код товару: 1522729
Немає в наявності
  • Інформація по Bicycle 14041
  • Виробник: Bicycle
  • Країна-виробник: Великобританія
  • Модель: Natural Disasters - Earthquake
  • Код виробника: 14041

Опис Bicycle Natural Disasters - Earthquake

Кожен, хто поважає карткові традиції та високу якість, вибирає карти від компанії Bicycle. Американська компанія Bicycle вже понад століття займається виробництвом карт, які по праву вважають еталоном. Колода карт від Bicycle — це бездоганна якість та відсутність браку.

NATURAL DISASTERS — EARTHQUAKE

Темна досконалість у всій її красі. Прикладіть руку до цієї колоди, і відчуєте те саме легендарне тремтіння землі! Реалістичні гральні карти від Bicycle на тему землетрусу викликають непідробне захоплення силою стихії. Благородні відтінки коричневого, світла охра на темному тлі — валети, королі та дами обзавелися сукнями в новій несподіваній гамі кольорів.

ОСОБЛИВІСТЬ КАРТ BICYCLE

Карти виконано з багатошарового картону, а поверхню оброблено фірмовим покриттям Air-Cushion Finish, яке створює повітряний прошарок між картами — за рахунок цього досягається відмінне ковзання карт, м'якість і пружність. Від перемішування колоди і роздачі карт той, хто роздає, отримує справжнє задоволення. Завдяки своїй якості карти Bicycle використовують в казино, їх полюбляють професійні гравці в покер, фокусники й ілюзіоністи.

Характеристики Bicycle Natural Disasters - Earthquake

Матеріал картон
Призначення для покеру
Кількість у колоді, шт 52
Покриття пластикове покриття
Розмір індексу standard Index
Розмір карти 88.9 х 63.5 см
Кількість індексів 2