Гральні карти Bicycle Spectrum (86156)

Код товару: 1522750
Під замовлення
742 Грн
  • Інформація по Bicycle 86156
  • Виробник: Bicycle
  • Країна-виробник: Великобританія
  • Модель: Spectrum
  • Код виробника: 86156

Опис Bicycle Spectrum

Bicycle Spectrum – представляє класичні карти американського виробництва у новому кольорі. Сорочка кожної картки представляє певний колір цілого спектра. Одна сорочка - 52 різних кольорів.

Навіщо така колода потрібна?

Spectrum варто уваги лише тому, що додасть яскравості та гарного настрою вашим картковим трюкам. Трюки кардистрі та фокуси набудуть зовсім іншого значення і справжнього вишукування: віяла, флуриші та інші трюки створять справжню веселку в руках майстра.

Як і основа дизайну нічого не змінилося — змінювалися лише кольори сорочок. Карти мають спеціальне покриття у вигляді мікроскопічних вм'ятин Air-Cushion. Побачити їх можна лише уважно придивившись. Дані отвори дозволяють повітрям потрапляти між картами під час виконання трюків або тасування. Таким чином, карти не стикаються повністю, а плавно ковзають і просто «літають» під час взаємодії. Карти щільні та приємні на дотик. Добре підійдуть для фокусів і у вигляді сувеніра.

Надруковано колоду компанією United States Playing Card на преміальному матеріалі. Карти щільні та приємні на дотик. Карти супер-тонкі та супер-оригінальні.

Характеристики Bicycle Spectrum

Матеріал картон
Призначення для покеру
Покриття пластикове покриття
Розмір індексу Regular Index
Розмір карти 88.9 х 63.5 см
Кількість індексів 2