Настільна гра 18+ Bombat game Love Фанти Romantic (Bombatgame) 1000502ame

Код товару: 1322142
Під замовлення
611 Грн
  • Інформація по Bombatgame 1000502
  • Виробник: Bombatgame
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Love Фанти Romantic
  • Код виробника: 1000502
  • Короткий опис:

    Вікова група - від 18 років, Кількість гравців - для 2, російська

Опис Bombatgame Love Фанти Romantic

Романтична гра для розваги закоханої пари. Гра призначена для людей, які досягли повноліття.

Настільна гра «Love Фанти "Romantic"» є змагальної грою, хоча за великим рахунком в ній важливіша не перемога, а участь. Хлопець і дівчина отримують по конверту з двадцятьма картами свого кольору.

В процесі партії вони будуть виконувати зазначені на картах завдання. Завдання-фанти можна реалізовувати на різних рівнях складності: чим складніше, тим більше переможних очок отримає гравець. Набрані переможні очки відзначаються на магнітному планшеті.

Той, хто набере більше очків, виграє партію. Переможець або переможниця вибере одну картку з конверта опонента і змусить виконати фант на будь-якому рівні складності.

ПОЛІПШЕНЕ ВИДАННЯ ФАНТ

Перед вами нова делюксова версія гри - ідеальний варіант для подарунка собі і своїй другій половинці. Новий дизайн коробки, органайзер і високоякісні компоненти! Безсумнівно, в такому виконанні головний любовний бестселер став ще кращим.

Характеристики Bombatgame Love Фанти Romantic

Комплектація Колода карт завдань для чоловіка - 20 карт Колода карт завдань для жінки - 20 карт Два конверта для зберігання карт Магнітний планшет для підрахунку очок Правила гри
Призначення для дорослих
Вікова група від 18 років
Кількість гравців для 2
Мова російська
Матеріал картон