Настільна гра Capstone Games Glass Road (Скланя дорога, Англійська) (850000576230)

Код товару: 1375523
Під замовлення
2430 Грн
  • Інформація по Capstone Games 850000576230
  • Виробник: Capstone Games
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Glass Road (Скланя дорога, Англійська)
  • Код виробника: 850000576230
  • Короткий опис:

    Тематика - подорожі і відкриття, будівництво та споруди, Вікова група - від 12 років, Кількість гравців - від 1 до 4

Опис Capstone Games Glass Road (Скланя дорога, Англійська)

Гра Glass Road вшановує 700-річну традицію виготовлення скла в Баварському лісі. (Сьогодні «Скляна дорога» — це маршрут через баварський ліс, який веде відвідувачів до багатьох старих скляних будинків і музеїв цього регіону.) Ви повинні вміло керувати своїм виробництвом скла та цегли, щоб будувати правильні споруди, які допоможуть ви підтримуєте свій бізнес. Вирубуйте ліс, щоб підтримувати вогонь у печах, і розкладайте та видаляйте ставки, ями та гаї, щоб забезпечити себе необхідними речами. П'ятнадцять спеціалістів поруч із вами, щоб виконувати ваші замовлення...

Більш детально, гра складається з чотирьох будівельних періодів. Кожен гравець має ідентичний набір із п’ятнадцяти карт спеціалістів, і кожен спеціаліст має дві здібності. На початку кожного періоду будівництва ви обираєте групу з п’яти спеціалістів. Якщо протягом цього періоду будівництва ви граєте зі спеціалістом, якого немає в руках у жодного іншого гравця, ви можете використовувати обидві здібності на цій карті; якщо два або більше гравців грають за одного фахівця, кожен з них може використовувати лише одну з двох здібностей. Використовуючи здібності цих фахівців, ви можете збирати ресурси, розміщувати нові плитки ландшафту (наприклад, ставки та ями) і будувати різноманітні будівлі, які бувають трьох типів:

Обробка будівель
«Негайні» будівлі з одноразовим ефектом
Будівлі, які дають бонусні бали в кінці гри за різні досягнення
Досягнення балансу між знанням найкращої спеціалізованої карти для гри та гнучкістю під час її розігрування — разом із складанням розумної комбінації будівель — є ключем до цієї гри.

Характеристики Capstone Games Glass Road (Скланя дорога, Англійська)

Жанр стратегічні
Комплектація ігрове поле, картки, фішки
Тематика подорожі і відкриття
Призначення для компанії
Вікова група від 12 років
Кількість гравців від 1 до 4
Матеріал пластик
Мова англійська